När folk är rädda

Skärmavbild    kl

vardagarNär folk är rädda för regeringen är det tyranni
Sentenced to 8 years in prison for a crime, which was manufactured to entrap her – Bibi Bacchus, did not roll over and die, which the corrupt police and judiciary expected of her. Instead she studied the highest expression of international law (UCC) and came out after 7 years and 2 months knowing exactly how the rigged system is committing fraud and treason against 7 billion souls on earth. In this debut-filmed interview with Sacha Stone – se video 1.

Skärmavbild    klVideo 2 har jag visat förr; de svenska författarna skriver helst om sin egen vardag.

Omslaget till boken Kalla kriget –  Onda imperiets återkomst av Mats Johansson, och som är den ende politiker och författare som jag har hittat, förutom mig själv, som förstod att decemberöverenskommelsen var en statskupp, och som sa det högt.

Mats var gift med min väninna Helena Sigander, deckarförfattare och som sköter Deckarskolan, som jag skapade åt henne och som hon driver än, och han dog otippat på landet i en hjärtinfarkt för några år sedan. Mer än skumt.

Det är alltså delorsaken till att jag skarpt ogillar samtliga inom alt-media som bråkar dygnet runt om att man inte får kalla invandrare för nedsättande ord.

Om jag säger ordet YTTRANDEFRIHET till dig så tänker du med automatik på HETS MOT FOLKGRUPP
Du tänker inte på att Mats var ensam om att offentligt säga att Decemberöverenskommelsen var en statskupp, och du tänker inte på att de få författare vi har med IQ föredrar att skriva om sin egen vardag numera. Hur det är att gå mellan sängen och Coop…

Man ska tänka sig för innan man beundrar alt-media i Sverige, och faller i deras farstu, hur lätt som helst.

https://www.youtube.com/watch?v=o3NJMhSZtaU&feature=share&fbclid=IwAR1Y4tGNvCCykf11nmWH1awf0_3pfCuZmgObpf-QYTmsR6LpSeCwxnbwm5I

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.