Mycket väntat, men jag blir fundersam

Skärmavbild    kl

fascism e

Leif GW påpekar att om folk sitter inne kan de inte begå brott där ute. I  normala länder har man kriminella mer inne än ute, och det går bort då man bygger en fascism.

De behövs ute för att kunna bygga den, och slutligen är folket så slut att alla jublar när man äntligen rensar gatorna, och fascismen iscensätts också med ett gigantiskt folkligt stöd.

Ganska snart kan man nog få sig en smäll om man säger högt nånstans att det dödliga våldet har minskat rejält sen 80-talet.

Man lär inte bli trodd, i vart fall
Inte speciellt poppis heller. ”Alla” VET att det har ökat jättemycket! Och hela bygget är ett slags gigantiskt bedrägeri i sin uppbyggnad. Jag tror inte att man ens kan se igenom det hela utan de scheman vi använder därför att varje delbygge ser i sig solitärt ut.

När man läser Lena Mellins text, och inte har sett texten KONTROLLERAD MASSMEDIA så går man lätt vilse, undrar om Mellin har fått en stroke, så olik sig…  tvärtom mot förra veckan!

Just LM har länge kört punkten ”vänstern vägrar att kompromissa” och hon har skött stora delar av polariseringen.

Nu kliver alltså MSM in på allvar
Lena Mellin, Aftonbladets vassaste kniv i lådan ?,  som jag har träffat många gånger då hon var ung, gör nu en total rokad – som kan få vem som helst att tappa hakan – om man inte läst de scheman vi använder. Plötsligt förstår hon inte varför sd inte får vara med…  och alla ska skämmas utom vp och sd… Sd ska inte mobbas längre?

Folk lär säga; Åkesson hade rätt!
Kvällspressen rapporterar också varje överfall som sker, och för tre, fyra år sedan skällde de om alt-media som gjorde det. Nu plötsligt har man vetat i åratal att det skulle gå åt helvete…

Ledargestalternas hälsa får mig att fundera???
Skärmavbild    klNu har inte jag koll på om det är ”normalt” – då man bygger en fascism – att huvudaktörer inom media t.ex. är så pass fysiskt illa därhän som LM är??? En facereading visar stora problem med lever, njurar och lungorna.

LM är yngre än vad jag är, och ser väsentligt äldre ut, och det gör man mycket fort om man är sjuk.

LM har nästan inget liv i ögonen alls 
Jag får känslan; henne kan man lura dit man vill… för den kroppen måste vara superstressad och då blir tankekraften därefter. LM är också renons på feminin energi.

lenaFotot på mig togs sommaren 2018, och LM:s ögon ser väsentligt ”äldre ut”. I vår kultur anser vi att rynkor t.ex. har med ålder att göra.

De har snarare med förgiftningsgraden att göra, och därför ser du 15-20 år yngre ut efter en väl genomförd avgiftning. Jag är alltså avgiftad med indiska metoder, de vi använder inom UMS,  och det är inte LM.

En medlem i UMS – före och efter avgiftning
Hon har inte färgat håret utan fått tillbaka sin naturliga färg efter avgiftningen. Grått hår ser vi också som ”ålder”, och förgiftning finns ju inte ens hos oss. Hennes hår var således dött, och det är det inte längre för nu är det liv i såväl kvinnan som i hennes hår.

berit

Lena Mellins text:
Alla partier, möjligen med undantag av Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som knappast påverkat verkligheten på den här punkten, borde skämmas.

I årtionden har de i stort sett negligerat utvecklingen i vissa av våra förorter. Trots att alla visste att det skulle sluta i katastrof.

Hösten 2019 utgör inget undantag. Partierna har vimsat omkring på ett sätt som borde få dem att
känna skammens rodnad. Till och med på en vanlig medborgare färgas kinderna rosa.

Vad jag syftar på har du säkert redan räknat ut. Det handlar om gängkriminaliteten och skjutningarna. Det eskalerande gatuvåldet i vissa stadsdelar. Läs mer – mycket intressant

aria

Skärmavbild    kl

 

 

 

fasiscm


Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.