Tre dagar kvar…

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Enligt energifolket måste vi medvetet välja mellan kärlek – rädsla nu i månadsskiftet, och jag har åtminstone en läsare, Ivan, som har funderat igenom saken. Det är en renodlad energifråga, och därför ska vi kika på ”energifrågan”.

Räkna med en massiv destruktion i hela väst
Den kommer vi efteråt att kalla för ”nödvändig” men den lär inte bli rolig så länge det varar. Räkna med såna händelser som den jag själv brottas med; mattan under dina fötter dras undan. Räkna med att EU t.ex. krackelerar helt, lokala och nationella krig bryter ut längre fram, med mera.

Jag ser utmärkt väl via t.ex. Facebook, och folks texter i olika grupper, att folk jobbar gratis åt såväl NWO som ISIS. En yrkesmilitär, som är en av mina samhällsspioner, sa mig att en sommar till, möjligen, men sen kryper vi mot totalt – obs planerat – kaos, och då lär rädslans folk blomma.

OM du tar in det jag nu skrev, så skakar det om ett par dagar, men redan i februari är du igång och ”ser” klarare.

Vilka är de, och vem ska slåss?
Eftersom det inte finns några krig, folk började vända hem till Syrien år 2016, räknar jag med att äkta flyktingar drar sig undan och bort ifrån det våldsamma Europa. De har redan lämnat vad jag kunde se med blotta ögat i Boden sommaren -18.

Syriens desertörer har fått amnesti, för dem finns inga hinder heller för att återvända hem, och utredningar har visat att de flesta vill just hem. Det säger sig självt och det hade vi också velat om vi tvingats sätta oss tillfälligt i Norges fjällvärld pga krig hemma.

De som inte vill det är våra ledare, som även har bjudit in, stöttar och uppmuntrar ISIS-folk, som lär bli kvar, och som alla andra nationer fängslar.

Lär dig känna igen mördare
Denna presumtiva mördares brottsalibi är ”feminism” och hon vill att alla pojkbebisar dödas. Som du märker har de kriminella ofta det vi kallar för ”åsikter” som brottsalibi, och det är en regel att de har det.

Jag skulle vilja påstå att absolut ingen begår våldsbrott utan att bygga upp starka brottsalibin först, och de har alltid ”rätt”. När man sen har dem på en rättegång öser de ur sig sina alibin, det ena värre än det andra.

Pratkulturen leder till att vi lyssnar till åsikten, som vi då kallar för feminism i detta fall, men om vi skippar pratandet och orden och ser till handlingar är det en presumtiv mördare, och ingen åsiktsmaskin. Västfolk lyssnar för mycket på vad folk säger, och kikar för lite på vad folk gör.

Bestäm dig! Feminist, verkligen? Presumtiv mördare?
När kaoset drar igång på allvar aktiveras de allihop plus att snedseglare från i princip hela världen tar sig till oroshärder för att få agera ut där. Det är lika säkert som att vanligt folk söker sig till en rofylld plats.

 

Våra ledare vill ha ett inbördeskrig dvs vapenindustrin vill det
Till höger ovan har vi en man som får gestalta ordet BROTTSALIBI. Ordet finns inte allmänt, det är mitt, och en sökning på Google ger 7  träffar, och det bör ju vara mina texter. Ordet behövs däremot och det är väl därför jag har uppfunnit det?

Med BROTTSALIBI menas alltså att en våldsbrottsling letar upp ett skäl för att få slå folk på käften… och de ger sig alltid på svagare. De hittar på… för djurens skull… för Guds skull… för mitt lands skull… för Allahs skull, bla, bla, bla.

De har syn- och hörbart mycket låga frekvenser och skulle man ge dem t.ex. ren och mycket bra mat ett par månader taggar de ner därför att då ökar deras frekvens.

Det gänget lär agera ut som vansinniga i hopp om att alla som jobbar gratis för NWO och ISIS ska kalla dem för utlänningar, flyktingar, muslimer, män.

Vi har helt säkert agenter inne, förutom ISIS-folk, och det tror jag därför att man vet att agenter jobbade på att få igång kriget på Balkan och flera i regeringen och runt den uppför sig dessutom som agenter.

Utifrån kommer ISIS legosoldater, som har i uppdrag att attackera Europa, och det vet ”alla” inklusive tioåringar i t.ex Indien. Svensken vet inte det eftersom MSM tiger om det och många lär bli tagna på sängen.

Det som händer i Sverige med brända bilar, skolor, etc kallas för förstadiet till inbördeskrig i alla normala länder, och hos oss ”tecken på fritidsproblem”?

Dec 19, 2018 – Europe is now at the end of a wave of jihadist violence that began on November 13, 2015.

Al-Qaeda plotting new plane attacks in Europe after ’resurgence’ of …

Returning jihadists ’threaten new wave of terror in Europe’ 

Även dessa ligister kör med BROTTSALIBI
Det har gjorts många intervjuer med dem och folk som fångats av dem kan t.ex. intyga att de inte ens har en Koran men en av deras uppgifter är att få alla att hata muslimer. Varför? P.g.a. deras på många sätt suveräna banksystem, tror jag.

Om energifolket har rätt att vi nu separeras i två helt olika världar räknar jag med att alla lågfrekventa går än mer bananas. De när sig på många sätt på de som har en intakt normal energi. Men de är också våldsbenägna inåt dvs självmordsbenägna, och de lär ta livet av varandra och/ eller sig själva.

Vi måste ompröva våra normalreaktioner – oj så hemskt – då vi ser ordet MORD i tidningen, som jag ser det. Vi måste fundera igenom brottsalibin… tar vi bort alla minkuppfödare lär de ge sig på nån annan grupp därför att de skiter fullständigt i minkar i verkligheten – de är endast ute efter att begå våldsbrott och skadegörelse. Minkarna eller Gud fader själv är deras nuvarande brottsalibi.

Klicka

Talar man med den typen av människor hör man dem ofta nämna ordet ”otur”. De har otur hit och otur dit, de har aldrig något ansvar, och principiellt existerar de inte utan är ett skal.

Folk med låga frekvenser sover inte sällan halva förmiddagar, så gå upp tidigt och håll dig undan när mörkret faller. Det är inte läge att skriva insändare om att det är väl själva den att man inte kan gå ut utan att bli våldtagen. Det är mer dags att gå självförsvarskurser samt hålla sig inne eller lämna Europa.

Räkna med The European Spring också i USA med våldsamma upplopp. Tio procent av dem har möjligen idealistiska syften men många våldsverkare har nu hittat ett perfekt alibi; en revolution och en gul väst.

Talar vi med dem lär de säga att den korrupta regeringen måste slås ner, och det håller jag med om, men det är inte de som slår ner den i verkligheten utan den rådande energin driver på, och som i detta fall kallas för plutoenergin. Den river ner det vi själva inte kan eller vill riva ner för att den vägen skapa en nödvändig förändring.

Nedan är deras schema, och så ser de ut, och så här agerar de

Rädsla driver den nuvarande världen, och tar du bort den dör den gamla världen

Klicka

Vi lever i en pratkultur
Å andra sidan har många undersökningar visat att vi talar med närstående typ 12 minuter om dagen… men när det händer nått pratar vi, och det anses bra att ”bearbeta”.

Just nu skrivs det väldigt mycket om den sociala och politiska situationen, och jag som har med sjuka att göra skulle kunna skriva 200 böcker därför att de behandlas helt groteskt.

Istället för att ”bearbeta”, eller prata om saken, använder vi ljud med stor framgång.

Ljudet påverkar hjärnan och vår egen frekvens
Du vet hur en magnet fungerar. Håller du den framför en spik sugs spiken mot magneten. Du är en magnet…  och som man ropar får man svar.

Vi har alla olika frekvenser, och när du talar om andras gör du det i ordalag som ”det var som om vi hade känt varandra hela livet” eller ”en riktigt obehaglig typ, så aggressiv!”

Cymatics a study of Wave Phenomena by Hans Jenny

Cymatic Research | healingsounds.com

Fria nedladdningar

Kör dessa ljud – som pratar med hjärnan – innan du ska lösa eller ens tänka på problem.

Här är ett kortare handlingsprogram för att ta dig ur 

Följande inträffar för alla, och inte bara sjuka, när frekvensen höjs i dig
Flera medlemmar, som är återställda nu, har rapporterat att de inte skadas längre av andra människors ruttenhet.

Riket är fullt av folk som jävlas med de utmattade, och söker driva oss att motionera t.ex. vilket är rent farligt (vilket vi känner instinktivt) i akutstadiet eftersom vi har en inflammerad hjärna. 

Uppenbart är också att när de läser av folk som ”psykiskt sjuka” ger det dem alibi att jävlas ännu mer. Läs mer

Det ser ut som om det är just vad som händer då ens frekvens höjs, och då ser vi ut, och agerar så här:

När vi höjer frekvenserna kommer inte lågfrekventa åt oss över huvud taget är min erfarenhet. Jag noterade det nu då de tjafsar om min pension eller som en vän skrev; ”De förväntar sej att du ska reagera men du har istället agerat. Hegelsk dialektik är den enda regel dom har vilket också kommer att bli deras fall. De kan inte skapa utan kör efter ett schema.”

Den typ av ljud vi använder eller snarlika
När du känner obehag, rädsla, frustration, ilska så testa…

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Destruktion innebär också skapande av något helt nytt. Även Mayakalendern med bas i vedisk kunskap visar på att något helt nytt är på gång. De som vaknar kommer att vara med om det.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Tre dagar kvar… – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Vem är kung i djungeln? - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.