Mordförsöket kan skapa en ny och nödvändig medvetenhet

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klDet är ingen gåta hur en toppjurist kan få tag på en torped. De finns på jobbet. Du kan till och med läsa personundersökningar, på jobbet eftersom den anhållne har arbetat som rådman, och innan du väljer ut någon av domstolens stamkunder. Är det någonstans du kan komma över djup information om tillräckligt farliga och dumma individer så är det väl där.

Skärmavbild  klNu uppgavs att den misstänkta kvinnan ska ha försökt leja en torped redan 2015, och det köper jag av det enkla skälet att det finns inte en enda bild föreställande denna dam på nätet. Det stör mig, eftersom bilder säger väldigt mycket om man vet vad man ska kika efter, och det vet även juristerna.

Idag är det få som inte hamnar på nätet i något sammanhang, och det finns inte en mening skriven heller, och det kan tyda på en lång, lång planläggning. De kan hålla på i åratal, och manipulera allt och alla, innan de slår till.

Vi får se var det här landar i men det bästa som kan hända är att folk får upp ögonen för de ytterst farliga kvinnorna, som man idag inte tar på allvar. Advokaten hade begärt kontaktförbud flera gånger men fått nej.

Ondska förnekas rätt allmänt, och farliga kvinnor existerar inte, och tror folk på att de kanske kan finnas tar man dem ändå inte på allvar.

Så, det blir ”Nej!” när du begär kontaktförbud.
-En kvinna!!! Det är väl ingen att vara rädd för!

De är mycket trevliga
Du kan aldrig manipulera någon om du är otrevlig. De framstår också som sanslöst ”bra”, och det beror bland annat på att de ger aldrig uttryck för en ond sida. Vanligt folk ger uttryck för sin onda sida. Man kanske säger; ”Är granntanten i tvättstugan och bråkar idag igen så stryper jag henne!”

Men, vi stryper aldrig
De riktigt farliga är enbart ”goda”, och du hör dem aldrig ge uttryck för det vi kan kalla för en ond eller mörk sida. De har ”officiellt” ingen, och anhöriga och vänner beskriver dem som just bra, drivna, duktiga, trevliga och aldrig elaka och de är allt annat än stridisar. De anhöriga och vänner blir inte sällan chockade just för att de har aldrig hört ett ont ord! Inga… jag stryper tanten i tvättstugan snart!

Vi har haft två kvinnliga mördare nyligen vars dåd skrevs av som olyckor men där Försäkringsbolaget If fick polisen att ta en titt till. Utan If hade de kommit undan, hur man nu kan förgifta nån med cyanid utan att det upptäcks, och det undkommer helt säkert dussintals farliga kvinnor årligen pga attityden i frågan.

Men, bevisning ska fram, precis allt ska styrkas
Allt är möjligt, också att den drabbade iscensatt allt, och själv hyrt en klantig torped, för klantig var han eftersom offret lever, för att den vägen peta in sin före detta på många år. Det vet vi inte, och när det gäller relationsdramer är allt möjligt. Man måste vara öppen för allt, och helt utan förutfattade meningar, och enbart stirra på bevis, bevis och åter bevis. De finns de också; extremt onda och manipulativa män. Men de är mer kända och erkända än de synnerligen farliga kvinnorna.

Så upptäckte försäkringsbolaget att Johanna Möller ljög – GW
Guldsmed mördades med cyanid – sambon döms till 16 års …

 

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Comment

 1. Medlem vill ha in:

  Hej, jag vill inte skriva namn på bloggen men har snokat lite på nätet ikväll. Det ska röra sig om en vårdnadstvist om 2 barn som hon förlorade nyligen. Enligt skvallret hade HOL ett förhållande med en annan man och de skildes för 6-7 år sedan. KL sägs ha fått en hjärnblödning 2012 (pga alkoholism) och kan inte arbeta. Hennes äldre syster söp ihjäl sig i år, 60 år gammal. Föräldrarna dog 2012, hur framgår inte. Som du skrev försökte KL hyra en torped 2015 för att döda HOL för att få vårdnaden om barnen. KL är dömd flera gånger för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman när hon har blivit omhändertagen för fylleri. HOL var den förste försvararen åt A$AP Rocky men han byttes snabbt ut då hans engelskakunskaper var för dåliga.

  Det finns lika mycket struligt folk oavsett rik eller fattig. Har sett dem redan som barn. Skyr dem som pesten.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.