Mer Pluto… håll ögonen öppna nu!

Skärmavbild    kl

David Palmer går igenom bland annat Plutokraften, och om vi nu vet att allt växer på jorden, tack vare solens energi, kan vi förstå att andra energier kan göra annat – men det undanhålls oss effektivt.

Den som förstår plutokraften på djupet blir aldrig totalt nedslagen av stora, stora förändringar typ gubben eller gumman går ut genom dörren. Kan man plutokraften ställer man snarare frågan:
Vad var det jag skulle skonas ifrån?

Den situationen blir en helt annan än om man vrider sig i plågor, självömkan, gråter floder över förlusten…
Vad är det jag ska skonas ifrån?

Skärmavbild    klHåll ögonen öppna!
Kolla in nu från i morgon då plutokraften börjar smyga sig in över klotet om du kan se, höra och uppfatta OMVÄLVANDE händelser, i ditt eget eller närståendes liv, LIVSAVGÖRANDE förändringar…  ABSURDA och abrupta avslut, totala tvärtomförändringar, mycket lögner som blottas.

Jag såg nyligen någon socionom förklara på sedvanligt psykologiserande sätt varför vi skiljer oss efter semestrarna… umgåtts för mycket… stressade… för mycket tid… sprit… men separationer efter industrisemestern dvs i augusti har vi haft så länge jag har levt.

Men de var färre förr därför att vi var ärligare då, och det som inträffar i augusti är The lion gate
Dvs energier slår sönder precis alla relationer som inte vilar på en äkta grund, och det gäller inte bara äktenskap där de falska krossas. Nu går vi i terapier och ältar hur rätt vi själva hade, och hur fel motparten har, och egentligen skulle vi kunna klara av dessa snabba, ofta drastiska, avsluten i augusti med orden;
-Vilade inte på en sann grund, stod inte pall genom lejonporten!

Hurra om lejonporten avslutar relationer!
Skärmavbild    klFörra året i augusti var jag med om en mycket märklig situation och konflikt med en översättare, som skulle översätta bland annat Botten upp, och ett pärlband händelser inträffade snabbt, kaotiskt, helt sinnessjukt, och jag hängde av människan i slutet av augusti. Jag var i Sverige så konflikten var verbal via e-brev. Människan hade tagit bort två kapitel och skrivit två egna och helt utan grundläggande kunskaper i ämnet.

Sex månader senare fick jag ett snigelbrev, öppnar det som kom ifrån USA, och jag läste att översättningen var uppladdad i ett slags manusbank, och jag stod som medförfattare. Jag är ensam författaren till Botten upp… Jag kontaktade USA, som sa att vi kan inte hiva ner det där, det kan bara den som laddat upp det, och det var inte jag utan översättaren som hade antideppplanerat att kapa hela den internationella upphovsrätten, och som satt sig som författare – inte översättare.

Tack, lejonporten!
Den energiporten tar alltså hand om oärliga relationer, och Plutokraften brottar ner sånt vi själva inte klarar av; murar, diktaturer, förtryck, etc.

Men vi har sociologin, och har utbildat flest KBT-terapeuter i hela världen…  inte sällan betalda över skattsedeln… de vill inte höra talas om lejonportar eller nån Pluto… och vi ska inte vara glada.

Vi ska vara helst konstant rädda och ledsna men Plutokraften, även om den är omstörtande, behöver man inte vara rädd för. Du ser alltid efteråt att det var kanon att det där hände även om det tar 35 år.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag tänker alltid ”vad är det jag ska lära mig nu”? Trots mycket elände så har jag alltid landat på fötterna, sopat av dammet och gått vidare. Jag klarar mig alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.