När Master 11:orna drar tillbaks sin själskraft

energi

Jag är nog en rätt urtypisk Master 11 och om jag använder ordet ”energifamilj 11” blir det lättare att känna vad det rör sig om. Eller ”vibrationsnivå 11” eftersom det är frekvenser vi talar om.

Vi kan skicka ut energi, och många läsare anser sig också bli lugnare av texterna, och det bör hänga ihop med detta faktum att vi kan ”skicka ut” livsenergi. Det betyder inte att vi är maniska utan snarare kolugna men än så länge går människan i lekskolan avseende energikunskaper – men vi lär behärska dem under de närmsta 2-300 åren. Jag inbillar mig att energi blir minst lika stort som teknik har varit de senaste 100 åren.

Därför studerar vi en hel del frekvensenergi här i gruppen. Säg att vi alla åker i en T-Ford nu och vi ska mot en hybrid Lexus…

Skicka ut energi kan vi också avseende folk som behandlar oss konstant illa, så om det sker i 40 år, därför att vi berörs inte av sånt eftersom hur du är handlar om dig, inte om mig.

Många tror att om man ger ut något blir man av med något, och det är precis tvärtom – och som jag ser det ”vet” Master 11:orna det, med automatik.

Vi förvånas också väldigt då vi stöter på extremt snåla individer, som inte kan visa en vänlig gest, inte ens om de får ett halvt liv på sig, och vi ”ser” ju att de får heller inte in nått annat än rätt usla människor, som bekräftar deras världsbild att världen är rutten. Vi ser också att deras blick blir alltmer död, och det beror inte på något annat än deras eget beslut att aldrig ge ut äkta kärlek.

Filmen beskriver rätt bra vad man får in då man ger ut energi:

 

Men när vi utmanas för hårt ska man dra tillbaks energin, som jag ser det
Jag hade med en att göra en gång som hade ett företag ihop med en bedragartyp, de sålde 10% bra varor och 90% skräp, så de blåste folk ihop, och jag meddelade att det där rör sig om en solklar bedargartyp, varpå individen utökade samarbetet synbart, och det var förmodligen enbart för att provocera mig, för 2000 gången ungefär, och en dag tröttnar man på själva stilen speciellt som jag aldrig blir provocerad på riktigt.

Skärmavbild    klPappa sa alltid det;
-Visa mig vem du umgås med så ska jag säga dig vem du är.

Ovan har vi ett par pigga damögon, och det är samma kvinna till höger, men cirka ett år senare och nu är blicken död, och misstaget hon gjorde var att hon började blåsa folk – det gör man aldrig gratis. Tro en gammal lekmannadomare som sett dem tyna iväg fortare än ett expresståg.

Så det är väl så med den jag hade att göra med: kaka söker maka, och det är ett val man gör om man jobbar ihop med bedragartyper, så har man glidit in i den världen själv, och den vänder jag ryggen. Jag har aldrig gillat bedragare för de är nog de värsta kriminella vi har; helt i avsaknad av empati och giriga som få och hela skallen full av mörka planer.

Om man som Master 11:a inte vet hur man drar tillbaks energi så finns det kurser… Men det kan jag nog redan. Får väl kolla in denna kurs annars.

Master Number 11’s Learn How to Call Back Your Spirit
I am very excited to announce that Psychic Medium Laura Warren will be my guest this month in the Master Number 11 Membership. Wednesday November 20th, 2019 at 6pm Eastern Time, Laura will be helping us to ”Call Back Our Spirits!”
What?? You heard me!
Whenever we are invested in a relationship, we offer pieces of our soul to that relationship. But when that relationship ends, we need to bring back that piece of us we shared or we may end up feeling fragmented. 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.