Maskulin energi i vardagen, och varför ett hybridkrig aldrig kan uppstå här

maskulin energi

Service, service och mina blommor vattnas eftersom jag fortfarande har för mkt vatten i ett ben.

Jag utförde ett test i realtid för att se hur värden här i TRNC reagerade då jag meddelade att jag behöver en bättre skrivstol.

Det slutade med att han köpte in en ställbar, vilket är det viktigaste och med rundad sits, och vill jag ha nån superexklusiv lär jag få köpa den själv.

Jag hyr möblerat, vilket är mycket vanligt.

Medvetet säger jag i filmen längst ner; ”I love you!” Han svarar; ”Me too”, dvs han älskar mig också, och det är ett ganska vanligt uttryck, jag hör det väl tio gånger om dagen, och säger det lika ofta, och det fungerar eftersom det inte sexualiseras här.

Det skulle jag aldrig i livet säga till en svensk, eftersom det med automatik betyder; jag vill ligga med dig. Jag har slutat fråga svenska män vad klockan är, sen en svarade ilsket:
-Jag är faktiskt gift!

Du kan fråga vad du vill men du lär få svaret, om han ens svarar… -Det kan du göra själv, jävla kärring.

Värden har egentligen bara utövat maskulin energi; beskyddande, initiativtagande, service, närvaro och resursrikedom, dvs det som Sverige är i princip helt renons på.

Men inte bara det; energin har ”vänt” och beskydd har blivit till utsätt, service är förvandlat till handlingsförlamning, osv. I Sverige är överfall vardagsmat, vi har inga alls här.

Det ingår då en fascism byggs, allt ska sexualiseras, och då får man sluta vara vänlig, le, etc och därför känns T-banan som psykets väntrum ungefär.

Drivfjädern är feminismen, samt den svenska udda sexlagstiftningen,  och allt feminiserande av männen som är feminismens mål, och den som inte ser att det här är ett regelrätt vapen, för att bryta ner hela väst, torde vara blind.

Handyman Ali lagade min fläkt idag, pris 20 sek.

 

 

Hybridkrigföring, eller sjätte generationens krigföring består av åtta faser.

  • Första fasen, är av icke-militär krigföring, utan riktar sig mot opinionen i syfte att etablera en bild av konflikten. Bland annat genom propaganda i medier tillsammans med diplomatiska och ekonomiska åtgärder.
  • Andra fasen, är av icke-militär krigföring, där desinformation till civila och militära beslutsfattare sprids genom media.
  • Tredje fasen, är av icke-militär krigföring, där påtryckningar görs till civila och militära beslutsfattare, i syfte att de ska lämna sina tjänster. Oftast sker det genom mutor.
  • Fjärde fasen, är det sista steget av icke-militär krigföring, och där propagandan höjs i syfte att stärka missnöjet hos befolkningen. I denna fas organiseras och etablerar sig en väpnad milis.
  • Femte fasen, är det första steget i militär krigföring i ett hybridkrig. Detta genom att specialtrupper stödjer och hjälper den väpnade milisen.
  • Sjätte fasen, är fasen där de militära operationerna inleds.
  • Sjunde fasen, högteknologiska vapen som stridsflyg och robot- och artillerisystem sätts in.
  • Åttonde fasen, är den sista fasen och fullbordandet av hybridkrigföring. Där specialtrupper rensar bland kvarvarande motstånd.

Handyman Ali bytte lampa i badrummet idag. Gratis.

Ett samhälle, som är renons på maskulin energi, där alla som har en snopp mellan benen går från service och beskydd över till handlingsförlamning, utsätt och attackera är inte längre möjligt att rädda.

fascism

antideppVäst har också sen cirka 40 år tillbaks idén att ”barn ska ha villkorslös kärlek”, och i alla normala länder ska barn lära sig ge ut kärlek.

Det märks… västerlänningen vill ha, ha, ha, ha, och aldrig ge ut nånting alls, och här är det tvärtom och psykiatrin har 25 platser…

Det är mycket svårt att se nått annat än att väst är ett dårhus, redan, bygget har kommit långt och vapnen är energier i första hand.

nymaskulin

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.