Många kommer att få en chock men vi har alla svaren

sossar

Många tycks anse att det handlar om att få vänner och grannar att ”rösta rätt”, men vi har väsentligt större problem än så, och som i princip kan ta fem, tio generationer att klara upp. Ändå har vi inga problem alls, inte om vi ska gå på de profetiatexter som finns avseende t.ex. NWO. Det är bara att luta sig bakåt, åka med, men inte dras in i mörker. Vill vi inte gå på dem har vi ändå svaren.

Vill du hitta egna svar kan du börja tänka baklänges
tvEn svensk som gick förbi igår sa mig att de kör en serie på TV som jag tror hette ”Familjen Wahlgren – Ingrosso”, och jag googlade och fann väldigt många tittare som har uttryckt att barnen är så vedervärdiga mot sin mamma i serien.

Många gjorde gällande att pappan hade misshandlat mamman, och nu tycktes barnen ta efter.

Här på Cypern sa en afrikan mig; ”Era män lever som ormar, och har inte ens respekt för sina egna mödrar!”

Om han har sett rätt får vi fundera på hur det har blivit så… tittarna verkade rätt eniga om att barnen hade lärt sig stilen av sin far, och då bör det vara så att hela svenska folket nu hjärntvättas i konsten att sakna respekt för sin mor.

mediaGår vi ett steg längre, och frågar psykoanalytikerna lär de säga att den som saknar respekt för sin egen mor saknar respekt för precis alla.

Slår vi sen upp tidningen och läser sånt som att folk tog sig in i en ambulans för att fota en drunknad 17-åring kan vi börja säga att 2+2=4. Speciellt om vi ställer frågan; Varför lär TV, filmer, böcker och kändisar ut dysfunktion?

Om jag skriver; ”näst efter Pakistan så har svenskan det vedervärdigaste livet på hela klotet”, så fnyser många men fnysningarna avtar när folk börjar tänka efter och just börjar tänka baklänges.
– Nej, jag ser inte svensk TV…

Många skakar på huvudet och säger om det mesta; Äh, konspirationsteorier!
Det sa man till de som varnade för urholkade pensioner också…  De som tänker rösta på sd i höst säger helt säkert att det måste vara en konspirationsteori om man påstår att de är inte räddningen, och så vidare. Men situationen är glasklar, och vi ska gå igenom den idag:

fattigNär jag läste Sverigedemokraternas budgetmotion fick jag en smärre chock. Partiets största besparing alla kategorier gör man på statsbidragen till kommuner och landsting. Besparingen görs i tre steg och 2018 tänker man sänka stödet med hela 53 miljarder.

Om inte jag själv bläddrat igenom hela SD:s budgetmotion hade detta varit okänt för mig. Hur är det ens möjligt att ett riksdagsparti kan föreslå besparingar om 53 miljarder på kommunsektorn utan att få en enda fråga om detta?  Läs mer

 

Önsketänkanden och projiceringar

fascism e
Klicka

Rädsla, ilska och förvirring – som skapas medvetet numera –  gör människan vidöppen för projiceringar, och om du surfar runt bland bloggar och FB-inlägg ser du mycket tydligt att många ser t.ex. sd som landets räddning.

Folk skapar en idealbild, hur de vill att det ska bli, och projicerar den på t.ex. Åkesson som är den som ska fixa problemet.

Kunde ha varit sant om situationen bara hade rört Sverige, eller styrts ifrån Sverige, eller uppstått nu och där, men så är inte fallet.

Skolan har ingalunda trasats sönder, förstörts, dignar under problem omedvetet. Normala pensioner har inte flugit sin kos omedvetet.

På samma sätt är det uppenbart meningen att birg”alla” ska rösta på sd.

Även den amerikanska banktjänstemannen Anders Borg jobbar… och drevar gamla moderater mot sd.

Skolan ska producera fördummade ungar och det gör inget om de kommer ur den som analfabeter. Pensionärer ska tvingas ur landet eller helst hänga sig. Sjuka ska avlivas via vårdköer och felbehandlingar. Kändisar ska få folk att kröka ner sig, osv.

stefaan
SL vet vad han håller på med.

Det är ingen tillfällighet att man har släppt på all kriminalitet man bara kan få tag på bland annat genom att inte utvisa längre som man gjorde enligt tariff förr. Eller inte åtala alls och bara lägga ner de brott som inte kan ge två års frihetsberövande.

Man förstärker också brottsligheten genom att skriva om varje överfall som sker vilket är helt nytt. Förr skrev tidningarna maximalt om 1 fall av 10 som vi hade i domstolen.

islam

 

Det är ingen tillfällighet att vi har två yttre hot; konstiga islamister och Ryssland.

Yttre hot skapas alltid, se schemat, och de får kosta miljarder för att skapa den viktiga rädslan.

 

Arbetarrörelsens dödgrävare
Chockerande – han kan knappast ha trott det här. Även om Stefan Löfven fått gott om tid att vänja sig vid nedslående opinionssiffror under våren, så lär han knappast ha trott att det kunde gå så illa som i dagens  Demoskop. Källa   

SL inte bara vet utan jobbar hårt för att sänka s
Du kan inte dumpa lönerna längre fram utan. Det ingår att s ska sänkas, se schemat.

stefanloven
En politiskt bevandrad svensk besökte mig, och sa att vederbörandes bild av statsministern hade förändrats via mina texter. Tidigare hade kompisen ”sett” en blandning mellan pajas och bedrövad. Ta för vana att kolla vilka bilder som används! Löfven är den förste statsminister vi har som tillåter att det produceras bilder där han ser ut som en byfåne.

Vi sitter i skiten, och ändå inte
Skriv ut det gula schemat ovan, och det längst ner, så ser du exakt vad som är i princip färdigbyggt, och som kryddas sen via Agenda 30.

Målet är att krossa medelklassen, skapa en ekonomisk fascism på toppen, och en kommunism med helt egendomslösa i botten. Det är bara att läsa Agenda 30 så ser man det.

Många kommer att få en chock men vi har alla svaren
</p srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Anledningen till att SD kan spara så mycket på kommunerna är att de räknar med en kraftig minskning av invandringen. Då behöver inte längre staten kompensera kommunerna med x antal miljrader. Googla på det och du finner svar.

    Ganska logiskt när man förstår varför.

  2. Ja, det kan jag förstå men då är besparingen 0 eftersom intäkten från staten också försvinner.
    Mkt bör gå till löner.

  3. Kommunerna ersätts aldrig fullt ut. Efter 2 år försvinner alla statsbidrag. Sedan står kommunerna med ”Svarte Petter” och får bekosta hyra, uppehälle, undervisning mm.
    Den s.k ”Robin Hood-skatten” fördelar pengar från framgångsrika till misskötta, dvs incitamenten att sköta ekonomin är borta. Malmö får idag drygt 5 miljarder i kommunal utjämning dvs de har sämre ekonomi än Grekland. enligt nationalekonomen Tino Sanandaji.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.