Många kommer att få en chock men vi har alla svaren

Många tycks anse att det handlar om att få vänner och grannar att ”rösta rätt”, men vi har väsentligt större problem än så, och som i princip kan ta fem, tio generationer att klara upp. Ändå har vi inga problem alls, inte om vi ska gå på de profetiatexter som finns avseende t.ex. NWO. Det är bara att luta sig bakåt, åka med, men inte dras in i mörker. Vill vi inte gå på dem har vi ändå svaren.

Vill du hitta egna svar kan du börja tänka baklänges
En svensk som gick förbi igår sa mig att de kör en serie på TV som jag tror hette ”Familjen Wahlgren – Ingrosso”, och jag googlade och fann väldigt många tittare som har uttryckt att barnen är så vedervärdiga mot sin mamma i serien.

Många gjorde gällande att pappan hade misshandlat mamman, och nu tycktes barnen ta efter.

Här på Cypern sa en afrikan mig; ”Era män lever som ormar, och har inte ens respekt för sina egna mödrar!”

Om han har sett rätt får vi fundera på hur det har blivit så… tittarna verkade rätt eniga om att barnen hade lärt sig stilen av sin far, och då bör det vara så att hela svenska folket nu hjärntvättas i konsten att sakna respekt för sin mor.

Går vi ett steg längre, och frågar psykoanalytikerna lär de säga att den som saknar respekt för sin egen mor saknar respekt för precis alla.

Slår vi sen upp tidningen och läser sånt som att folk tog sig in i en ambulans för att fota en drunknad 17-åring kan vi börja säga att 2+2=4. Speciellt om vi ställer frågan; Varför lär TV, filmer, böcker och kändisar ut dysfunktion?

Om jag skriver; ”näst efter Pakistan så har svenskan det vedervärdigaste livet på hela klotet”, så fnyser många men fnysningarna avtar när folk börjar tänka efter och just börjar tänka baklänges.
– Nej, jag ser inte svensk TV…

Många skakar på huvudet och säger om det mesta; Äh, konspirationsteorier!
Det sa man till de som varnade för urholkade pensioner också…  De som tänker rösta på sd i höst säger helt säkert att det måste vara en konspirationsteori om man påstår att de är inte räddningen, och så vidare. Men situationen är glasklar, och vi ska gå igenom den idag:

När jag läste Sverigedemokraternas budgetmotion fick jag en smärre chock. Partiets största besparing alla kategorier gör man på statsbidragen till kommuner och landsting. Besparingen görs i tre steg och 2018 tänker man sänka stödet med hela 53 miljarder.

Om inte jag själv bläddrat igenom hela SD:s budgetmotion hade detta varit okänt för mig. Hur är det ens möjligt att ett riksdagsparti kan föreslå besparingar om 53 miljarder på kommunsektorn utan att få en enda fråga om detta?  Läs mer

 

Önsketänkanden och projiceringar

Klicka

Rädsla, ilska och förvirring – som skapas medvetet numera –  gör människan vidöppen för projiceringar, och om du surfar runt bland bloggar och FB-inlägg ser du mycket tydligt att många ser t.ex. sd som landets räddning.

Folk skapar en idealbild, hur de vill att det ska bli, och projicerar den på t.ex. Åkesson som är den som ska fixa problemet.

Kunde ha varit sant om situationen bara hade rört Sverige, eller styrts ifrån Sverige, eller uppstått nu och där, men så är inte fallet.

Skolan har ingalunda trasats sönder, förstörts, dignar under problem omedvetet. Normala pensioner har inte flugit sin kos omedvetet.

På samma sätt är det uppenbart meningen att ”alla” ska rösta på sd.

Även den amerikanska banktjänstemannen Anders Borg jobbar… och drevar gamla moderater mot sd.

Skolan ska producera fördummade ungar och det gör inget om de kommer ur den som analfabeter. Pensionärer ska tvingas ur landet eller helst hänga sig. Sjuka ska avlivas via vårdköer och felbehandlingar. Kändisar ska få folk att kröka ner sig, osv.

SL vet vad han håller på med.

Det är ingen tillfällighet att man har släppt på all kriminalitet man bara kan få tag på bland annat genom att inte utvisa längre som man gjorde enligt tariff förr. Eller inte åtala alls och bara lägga ner de brott som inte kan ge två års frihetsberövande.

Man förstärker också brottsligheten genom att skriva om varje överfall som sker vilket är helt nytt. Förr skrev tidningarna maximalt om 1 fall av 10 som vi hade i domstolen.

 

Det är ingen tillfällighet att vi har två yttre hot; konstiga islamister och Ryssland.

Yttre hot skapas alltid, se schemat, och de får kosta miljarder för att skapa den viktiga rädslan.

 

Arbetarrörelsens dödgrävare
Chockerande – han kan knappast ha trott det här. Även om Stefan Löfven fått gott om tid att vänja sig vid nedslående opinionssiffror under våren, så lär han knappast ha trott att det kunde gå så illa som i dagens  Demoskop. Källa   

SL inte bara vet utan jobbar hårt för att sänka s
Du kan inte dumpa lönerna längre fram utan. Det ingår att s ska sänkas, se schemat.


En politiskt bevandrad svensk besökte mig, och sa att vederbörandes bild av statsministern hade förändrats via mina texter. Tidigare hade kompisen ”sett” en blandning mellan pajas och bedrövad. Ta för vana att kolla vilka bilder som används! Löfven är den förste statsminister vi har som tillåter att det produceras bilder där han ser ut som en byfåne.

Vi sitter i skiten, och ändå inte
Skriv ut det gula schemat ovan, och det längst ner, så ser du exakt vad som är i princip färdigbyggt, och som kryddas sen via Agenda 30.

Målet är att krossa medelklassen, skapa en ekonomisk fascism på toppen, och en kommunism med helt egendomslösa i botten. Det är bara att läsa Agenda 30 så ser man det.

Denna propaganda har inte nått Sverige än men den kommer.

Arkitekterna sitter på Wall Street och i City of London, och till sin hjälp har de enorma mängder nyttiga idioter inte minst i FN och i Bryssel men också i Stockholm.

Räddningen heter inte sd;  Jonas Lundgren: “Sveriges opposition är kontrollerad”.

Ekonomin kommer att kraschas, och de som tänker nu har väsentligt större chanser att klara sig än de som ger sig ut i inbördeskrig eller ens i debatter.

Lära sig stycka en skogsfågel, som fångas med snara, är nog väsentligare i nuläget liksom att njuta av livet.

Mörkermännen tycks ta livet av sig…
Läser man bibelns texter ser man tydligt att precis allt är meningen, och går inte att stoppa. Varför vi inte läser bibeln i Sverige? Gissa! Varför historieundervisningen skippades? Gissa! Även om vi skippar bibeln har vi ändå svaren.

Planerna för en ny världsordning är inget nytt
Politiker har talat om ”New World Order ” under hela 1900-talet och innan dess. År 1773 – Mayer Amschel Rothschild samlade sina mest inflytelserika vänner och övertygade dem att de med alla sina resurser kunde styra världen tillsammans. Där har du startskottet, senast!

Termen användes av George H. W. Bush i ett tal inför amerikanska kongressen 11 september 1991. George H. W. Bush använde även termen då han förklarade krig mot Irak 1991. I ett annat klipp framhåller han att Ronald Reagan gjorde mycket positivt för den ”nya världsordningen”. Nedan har du en film där samme Reagan varnar för NWO. Termen har använts av många andra, exempelvis av Storbritanniens tidigare premiärminister Gordon Brown och vår egen Bildt.

Vi kan helt utesluta att det skulle röra sig om nån fjantig konspirationsteori

Vi får se om det stämmer vad bibeln meddelar, tiden är den bästa domaren
Samtliga dessa jag-vill-ha-världsherraväldet-människor kommer att användas av Gud / Universum, och delar av Agenda 30 likaså, för att skipa en del rättvisa på planeten, ett tag.

Människan kommer enligt skrifterna att styras med järnhand, för vi klarar inte av något annat, ett tag. Men slutligen samlas samtliga mörkermän på ett ställe och avlivas. (Gissningsvis blir NWO:s huvudstad Jerusalem, och därför har USA flyttat sin ambassad likt ett genrep. När man studerar alla banksters som tar livet av sig undrar i vart fall jag om det också är genrep.)

Putin var ute nyligen och sa att vi ”lever i den sista / yttersta tiden” och i biblisk mening, som han åsyftade, innebär det att det är ondskans sista tid.

Jorden ska alltså inte gå under och vi med den
Det är ondskan som går under, men den måste blottas först, och allt fler måste se den, och se igenom spelen. Vi kommer att få en tuff tid men går mot ljusare tider totalt sett.

Efter denna cirkus lär vi få en helt ny ekonomi; banksystemet, skapa pengar ur tomma intet,  lär falla samman med Big Pharma och ideologipolitiken försvinner och byts ut mot realpolitik. Senast då har vi slutat gräla om vänster – höger.

Svensktextad långfilm om saken; Endgame Blueprint For Global Enslavement

De leker med oss
Jag tror aldrig att det har hänt förr att en gammal stats- och även finansminister gått ut och smällt ur sig rätt provocerande påståenden. Den nuvarande gör det ofta.

Lika ofta fattas beslut som är ägnade att håna och förödmjuka.

Förre rikspolischefen, som förstört Migrationsverket, F-kassan och polisen i nu nämnd ordning, är expert på det som kallas för passiv aggressivitet.

“Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utanatt FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den. När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.”
― Theodore Dalrymple

Folk är arga
Det är en gåta att denna landsförrädare och folkförrädare svin som är köpt av den globala finanseliten har kommit undan rättvisan, med det han gjort mot detta land och dess befolkning! 

Klicka, skriv ut, följ utvecklingen

Det är en gåta att såna korrupta kriminella ljugande politiker som förstört för miljoner människor och dragit Sverige ner till botten har kommit undan rättvisan och får ens uttala sig!!
Det är en gåta att detta svin som har blod på händerna kan stå över lagen och härja fritt i detta land, utan att ens få en smäll på käften eller en örfil!

Svenska folket måste vara den fegaste och mest korkade och hjärntvättade nånsin på denna planet!!!!!

Hur kan man låta såna kriminella svin komma undan och stå över lagen och belönas med toppjobb gång på gång, utan att ens ställas till svars för det de gjort mot detta land och dess befolkning??!!!!!
https://samtiden.nu/2018/06/reinfeldt-folk-far-halla-koll-fel-med-fler-poliser/

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Om Lena Holfve 438 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

4 kommentarer

 1. Anledningen till att SD kan spara så mycket på kommunerna är att de räknar med en kraftig minskning av invandringen. Då behöver inte längre staten kompensera kommunerna med x antal miljrader. Googla på det och du finner svar.

  Ganska logiskt när man förstår varför.

  • Ja, det kan jag förstå men då är besparingen 0 eftersom intäkten från staten också försvinner.
   Mkt bör gå till löner.

   • Kommunerna ersätts aldrig fullt ut. Efter 2 år försvinner alla statsbidrag. Sedan står kommunerna med ”Svarte Petter” och får bekosta hyra, uppehälle, undervisning mm.
    Den s.k ”Robin Hood-skatten” fördelar pengar från framgångsrika till misskötta, dvs incitamenten att sköta ekonomin är borta. Malmö får idag drygt 5 miljarder i kommunal utjämning dvs de har sämre ekonomi än Grekland. enligt nationalekonomen Tino Sanandaji.

Kommentera