Man måste ta barn på allvar, och hjälpa dem att uppleva

Skärmavbild    kl

Man ska alltid säga som det är till barn, men förenkla det rejält och gärna visa bilder, och när det gäller Global Warming måste man lugna ner dem i nuläget. Jag minns då mina barn var små och nån idiot på dagis hade släpat med dem på en demonstration för freden. De var livrädda och helt övertygade om att ett krig befann sig minst på Malmö central.

Texten på engelska är inget man kan förklara för små barn, men filmen visar en övning som bör vara kanon, om man samtidigt säger att människan får nu in så otroligt mycket nya kunskaper, och vi  har alltid löst alla våra problem förr, så det är nog bara att luta sig tillbaka med armarna i kors och invänta uppfinningarna, och sen ser man lugn ut själv.

Barn gör aldrig som vi säger, de gör som vi gör.

Det finns en slags ständigt pågående barnmisshandel i vår kultur, och det är vanan att barn ska vara med på alla middagar, också de där vuxna debatterar. De förstår inte vad som sägs, de kan inte värja sig…  Vi såg igår att Greta T grät jämt så det går väl att räkna ut hyfsat vad man talade om i hennes hem.

Skärmavbild    klWhen drug companies are caught faking clinical trial data, no one is surprised anymore. When vaccine manufacturers spike their human trial samples with animal antibodies to make sure their vaccines appear to work, we all just figure that’s how they do business: lying, cheating, deceiving and violating the law.

Now, in what might be the largest scientific fraud ever uncovered, NASA and the NOAA have been caught red-handed altering historical temperature data to produce a ”climate change narrative” that defies reality. This finding, originally documented on the Real Science website, is detailed here.
Läs mer

Om du sätter dig ner med ett barn, och gör vad filmen visar, lär det komma ihåg det mycket länge
Då har du hjälpt ett barn att UPPLEVA – de är inte genetiskt inne i en pratkultur och de behöver just uppleva – och när du gjort övningen säger du bara;
-Du ser själv! Det kommer mycket nytt nu, inga problem!

Äldre barn kan man mycket väl informera om hur imperier kommer och går, och att det är ett dårhus på slutet, och så kör man filmen.
– Kommer en ny era nu! Helt nya metoder och kunskaper!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.