Man förhandlar inte med ett maskingevär

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Klicka

Polisens misstanke – flera skogsbränder kan vara anlagda 
Läs mer

Känns bra att en och annan polis har huvudet kvar
Genrep / skymningskriget pågår i hela landet, och sen länge har det brunnit en och en halv skola per dygn.  Vi vet idag att CIA använde miljoner för att skapa kriget på Balkan via agenter.

Sveriges farligaste man, Dan Eliasson, har meddelat att det blir för dyrt att ha egna brandflygplan. Efter att ha massakrerat migrationsverket, försäkringskassan och polisen är han nu inne på att slakta MSB. Svensken ska alltid göra allting själv så räkna med att du lär få sköta säkerheten och försvaret själv också.


Dan Eliasson läser inte ”Rumiyah”?

För cirka ett år sedan skrev ISIS i sitt Magazine  ”Rumiyah” att de uppmanade sina anhängare att använda brand som terrormetod. Det brinner inte i våra grannländer, och det brinner våldsamt i Sverige. Möjligt att man vill ställa in valet?

Jag ser soldater direkt här, och det kryllar av dem, varför jag avbryter min semester den timme det tar att skriva en artikel. Längre ner i denna långa artikel har du bilder på soldater som har tagit sig in i Europa.

Men inte bara att det kryllar av dem
Jag ser en befolkning som sover, och som inte är det minsta vaksamma, och reagerar någon gör man om situationen till en mans-kultur-religionsfråga.

Ingen verkar anse att när polisen gör beslag av krigsvapen så är det en militärfråga.

Just Dan Eliasson anser att allt stök beror på socioekonomisk orsaker – sociologin –  dvs. allt beror på att gärningsmännen är fattiga. ISIS är långt ifrån fattiga… om han har rätt borde 300 000 pensionärer bränna ner skogarna. Nu har han inte det därför att sociologin är humbug.

En FB-vän skriver om grundproblemet som är vi själva och inte ISIS i sig:
”Samtidens feminism och positiv särbehandling av kvinnor är djupt destruktivt för det svenska samhället !!!!!!! Samhället är i total obalans efter att männen tystats och trängts bort!

Kollektivistiska grupptänkande tjejtanter ges alltmer utrymme på allehanda institutioner. Alla jamsar med och tycker lika. Sann integritet, ryggrad, originalitet, individualism, eget tänk, mod/ egen ryggrad och rationell faktaorienterad konsekvensanalys lyser med sin frånvaro numera i det offentliga rummet. Och gud nåde den sant frigjorda kvinnan som avviker från gruppen – då blir det hat och mobbning. Inga förtrycker kvinnor så effektivt och extensivt som andra kvinnor.

Just att kvinnlig identitet bygger i hög grad på likhet vet propagandister. Masshysteri drabbar inte män tex. Det moderna konsumtionssamhället drivs främst av kvinnor – det visar konsumtionsteoretiker. Kvinnorna gör och tycker helst lika. Naturligt evolutionsbiologiskt tjänade denna egenskap ett syfte för mänsklighetens fortlevnad. När denna egenskap utnyttjas nu in extrem då det offentliga rummet töms på män blir resultatet en slags mono-kultur där åsiktspåbud och alternativa röster och åsikter tystas.

Tjejtanterna blir den sas goda gruppen som tycker rätt och man samlas runt sitt konsensus. (För att vara konspiratoriskt kan tyckas så utnyttjas kvinnligheten för att söndra nationen. Fråga dig varför de flesta journalister i etablerad media numera till stor majoritet är kvinnor.)

Oxytocinet- moderlighets/omhändertagande-hormonet tillåts flöda över i media, på myndigheter och i politiken. Det rationella faktabaserade och analytiska trängs så bort. Det är inget som gagnar nationen Sveriges framtid! Som man nu propagerar genus och onda vita män på lärosäten gör det inte situationen ljusare framgent.

Lyssna till dessa kunniga människors samtal!”

Det FB-kompisen skrev är i princip vad man sa på 1915-20-talet skulle inträffa om kvinnor fick rösträtt. Nu är det som det är och ingen ändrar på det i ett nafs.

Modersinstinkten är vacker ända tills man försöker rulla ett samhälle med den som ledstjärna.

Dum, dummare, svenska
Jag är någonstans i mellan-Sverige, och en gigantisk skillnad mot vad jag är van vid är alla feminiserade män, synbart extremt feminiserade, och det vedervärdiga könskriget märks här och där.

För trettio år sen skrev jag boken ”Könskriget” – som främst handlade om allt ojuste kvinnor kan hitta på – men jag minns att jag såg ett könskrig framför mig. Det var frösått då, och står i full blom nu, och det känns helt mentalsjukt.

Dessa unga västkvinnor har inte en susning om att de är de nyttigaste idioterna vi har, och någonsin har haft, under hela vår historia.

De slår alla dumhetsrekord som överhuvudtaget existerar. Uttrycket ”spånig blondin” är inte snällt men omöjligt att inte använda.

Poängen och distraktionen
Feminister tror att de är supermoderna. Det känns mer som att en 30-årig hjärntvätt är i hamn och som lär få enorma konsekvenser. Så långt är det inte de spåniga blondinernas fel för de är mer brottsoffer grande.

Det i sin tur är bland annat mitt fel eftersom jag inte har skrivit offentliga texter på 25 år. Den kritiken gäller alla 40-50-talister som inte har haft tid, ork eller kraft att handleda de unga. Vuxenvärlden abdikerade för tjugo år sedan, och resultatet är bland annat ”spåniga blondiner”.

Får de unga tjejerna som de vill lär de säljas på nån marknad längre fram
Garanterat! Sker redan där ISIS drar fram vilket ”alla” vet, utom möjligen svenska kvinnor, och är ett av tusen skäl varför normala länder söker hålla dem ifrån sig.

Till höger har du en ISIS-soldat som har lyckats ta sig in i Europa, och till vänster samme man i uniform, och det syns vad han sysslar med.

De har lämnat Irak och Syrien sen länge, vilket svensk idiotipress tiger om, och de har riktat in sig på Europa och USA främst.

FB-kompisen ovan skrev om mediakvinnorna som lär få psykbryt en vacker dag speciellt de som haft sex med soldaterna den dagen kvinnorna förstår att de bara marknadsundersöktes.

Auktionen är i full gång

Men det handlar inte om bara könskrig utan det faktum att för många av Europas befolkning saknar uppfostran, bildning och respekt för andra människor. Det följer med spritkonsumtionen som är gigantisk.

Det ser man tydligt då överkonsumenterna tar semester och ramlar ner på Cypern. Jag märker skillnaden direkt eftersom konsumtionen är 0,65 liter per person och år på Norra Cypern.

I genomsnitt dricker svenskar 8,8 liter ren alkohol om året per person. Riskgränserna anses nu för höga och allt fler europeer super ihjäl sig och av sprit blir man lätt dum i huvudet.

Det finns ett skäl till att vi har kändisvinerna
– Drick, drick, drick, så du inte fattar.

Till höger har du en soldat, som gör vad han ska, nämligen tar sig in och spelar flykting, och han använder ett barn  för att klara det.

Eftersom svensk idiotpress tiger om att äkta flyktingar drar från Europa, för att de har upptäckt att ISIS är här, kan de fortsätta.

Det var ISIS de flydde från…  större flyktingsvek än det Sverige sysslar med går inte att hitta.

Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS supporters

Dödat 500 människor och våldtagit 200 kvinnor

 

 

Sätt dig in i hur ISIS-soldater tränas!

I nuläget är hela flyktingfrågan mer än idioti eftersom krigen är slut.
Folk började vända hem 2016.

Dessa energier lyser i princip med sin frånvaro

Energierna är ur lag
Ibland tror jag inte att svensken ser att vi har för lite maskulin energi och för mycket feminin och i nästa stund tror jag att fler ser och förstår, och inser konsekvenserna av obalansen.

Ett samhälle kan aldrig någonsin överleva om man krossar den maskulina energin, och det är på mer än god väg.

Är det evolutionsmässigt ”rätt” att sänka Europa?

Dubai, ISIS-fritt och den nya världens Paris?

Man måste börja fråga sig om det kanske är rätt beslut att jämna Europa med marken? För det är ju vad som pågår på många fronter. Har världen råd med denna dryga och korkade befolkning som i princip bara super?

Man måste fråga sig om man medvetet har gjort en Castro och skickar upp ISIS och våldsverkare för att dels starta kriget men också för att få dem samlade på ett ställe så man kan avliva dem lätt när det är klart?  (Castro tömde alla fängelser och mentalsjukhus och skickade samtlig till Miami.)

Hjälparna är samhällsfarliga och borde åtalas
Ett exempel på sinnessjukt beteende är de ”hjälpare” som har hjälp illegala att få svenskt körkort. Nu kan de legga sig i riket i tio år utan att ens ha uppehållstillstånd. Norran reagerar men de flesta tycks gäspa.

Det är i sånna lägen jag undrar om det är en väldig mening med att Europa bränns ner? ISIS har använt uttrycket ”bränna ner”, och startskottet tycks ha förlagts till Sverige.

Vilka är de? ISIS-soldaterna?
Det kryllar av dem! De står, går och rör sig som soldater och de babblar helt säkert om islam, muslimers rätt, etc.

Ett uppdrag de uppenbarligen har är att få västs folk att hata muslimer. Turkiets president säger;  ISIS är islams värst fiende. Jag har lagt en film nedan om samma sak, och det är övertydligt.

Ett annat uppdrag de uppenbarligen har är att på sikt döda alla europeeiska män, för att bland annat sälja Europas kvinnor, och ta över marken, vattnet och åkrarna vilket nästan alltid är skälet för invasioner.

 

Feminister, som gapar om samma sak, betraktar jag som medlöpare och de tongivande ledarna ska ställas inför rätta i sinom tid.

Årtusendets svek
Det existerar inga ”flyktingar” som är män i vapenför ålder.

De kan enbart vara soldater eller desertörer och de som verkar förstå det främst är de äkta flyktingar som får lägga benen på ryggen för andra gången.

Artikeln fortsätter under en hel rad ISIS-filmer.

 

Drygare idioter finns inte
Jag sprang på en skitstövel till SJ-man som varken ägde beskydd, styrka, initiativförmåga, servicekänsla, närvaro och som saknade resurser helt. Jag kan förstå att de unga västkvinnorna ”hatar” dem men det är inte en mansfråga utan en alk-drogfråga. Man gör hela tiden det misstaget att man sexualiserar precis allt till och med krisvåldtäkter sexualiseras.

Sånt här är inte en genusfråga alls utan en alk-drogfråga
Den synnerligen otrevlige blandmissbrukare som hotade mig allvarligt tillhör de som har ställt till hela hjärnan med hjälp av droger och sprit. Människan känner inte mig och har aldrig fört ett samtal med mig men harm, hat och hämnd är i full gång. Han har väl retat upp sig på tre rader i ”Botten upp”.

Så länge jag kan minnas har 8-9 av 10 våldsbrott alltid varit alk-drogrelaterade. Så slår alkovåldet. När folk blir förgiftade i hjärnan är det ingen mansfråga utan en medicinsk alk-drogfråga och jag ser dem precis överallt på varje gata och varje torg. Ändå har jag inte varit ute en helgkväll…

Bevisningen är omfattande allt ifrån SMS till folk jag känner, och en kniv i ett däck som placerats utanför en anhörigs dörr, och sammantaget hamnar vi på över 2 års fängelse och då åtalar Sverige än så länge. Det är då man gör något som ger mindre än 2 år som de rutinmässigt lägger ner.

Jag själv hade nog dömt ut 2,5 – 3 år
Vi får se hur det går med just detta ärende. Personligen är jag djupt tacksam mot den av polisen redan kände våldsbrottslingen eftersom myndigheterna ”svarade” med att hosta upp en ny, fräsch, stensäker bostad. Men jag har inte sett den ännu utan avvaktar utredningen. I vilket annat land som helst hade killen häktats.

ISIS soldater t.ex. är knarkare och går på en drog som får dem att känna sig odödliga.

 

I normala länder griper man sånna men i Sverige varnar man för dem

Var tredje författare hotas
Mer än var tredje författare eller konstnär har någon gång under sin karriär blivit utsatt för hot, våld, skadegörelse eller trakasserier kopplat till sin yrkesroll. Det visar en ny undersökning som Myndigheten för kulturanalys har genomfört.

Det är vanligare med hot mot författare. 35 procent av författarna uppger att de blivit utsatta för hot eller trakasserier kopplat till något som de har skrivit – jämfört med 21 procent av konstnärerna.

– För författare är det vanligast att utsättas för hot eller trakasserier och för konstnärer är det vanligare med skadegörelse eller stöld av deras verk, säger Katharina Tollin, utredare på Myndigheten för kulturanalys.
Läs mer

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 kommentarer

  1. Välskrivet som vanligt , Lena! Detta har ju som du skriver pågått i ett par generationer och blir svårt att stoppa på kort tid. Genusfjanteriet är ett ofog mot naturen, män ock kvinnor är inte stöpta i samma form utan respekten för varandras olikheter är det som bygger utveckling. Facit finns redan i skapelseprocessen, mannens DNA innehåller 10% palindrom vilket gör att tankesfären sträcker sej långt bortanför den fysiska magkänslan. Magkänslan är en “intelligent” försvarsmekanism, den manliga intelligensen sitter i hjärnan och är attackerande. I kombination och under harmoniska förhållanden blir dessa två mekanismer oslagbara. Makten är livrädd för detta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.