Slump att det byggs?

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klHäromdagen gick det nya lagförslaget igenom i parlamentet i TRNC vilket bör leda till att säkerligen 90% av britterna som är pensionärer får ge sig av. De har allt ifrån 450 pund till 950 i snitt sägs det.

Du ska ha 1.277 brittiska pund – 15.800:- i månadsinkomst om du hyr, och väsentligt lägre om du äger en bostad. Många har 6-9.000:- och har klarat sig fint här p.g.a lägre priser så den nya normen är en fördubbling, och som många inte kan täcka upp för.

Har du inte den inkomsten ska du ha 180.000:- på banken och det går bra med ett svenskt bankkonto. De behöver inte sättas här utan ska bara finnas i ditt namn.

Det byggs intensivt, vi bara gapar, och min egen värd brukar sälja hälften och hyra ut hälften, och det är inte ett ovanligt upplägg. De lär sälja mer, och hyra ut färre, inom kort för det man gör är att se till att fattiga inte kan bo här.

Cypern ligger på en perfekt breddgrad avseende solar minimum så om man nu talar om befolkningsutbyte i Sverige är det nog intet mot vad som lär ske här. Men lagen är inte riktigt satt i sten för den ansvarige ministern, vars kusin jag känner, har sagt att nu får man se hur den tar och slår något snett får man rucka på ditt och dutt.

Den första tanken var givetvis; Hur kan de köra ut en massa människor, samtidigt som det byggs nått så vansinnigt, och samtidigt som banken t.ex. har helt otippat börjat specialisera sig på utlänningar?

Jo, därför att man vet att det lär komma folk norrifrån, och fattiga ska upp
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaMen det är nog inte enbart fattiga, som ska upp, utan även de som åker dit på IQ-testet global warming.

Jag avlyssnade ett samtal mellan två britter idag, då jag var ute och fikade samman med lokalbor, och britterna sa att det är uteslutet att flytta nedåt pga global warming. De ämnade bege sig norrut och en stor förebild, nämligen det brittiska sällskapets ordförande, är på väg upp till England.

Hur vet man att fattiga ska upp?
Video 3 och 4 visar det plus att vi tidigare har sett Kanadas motsvarande raggningar i Afrika.

Vi ligger helt säkert 5-8 år före ”alla” just nu, det är ingalunda någon panik att lämna det norra halvklotet, men stämmer Skärmavbild    klsolarminimumprognoserna kommer ingen att kunna bo där uppe längre fram.

Jag tror att vi kommer få se följande teaterpjäs spelas om och om igen;
1.) Häftiga provokationer för att få vanligt folk att lämna.
2.) Lyckoreportage som handlar om de som har lämnat; fantastiskt liv!
3.) Lika häftigt lockande, av fattiga och folk med låg IQ, som ska upp.
4.) Alt-media kommer driva frågan dvs. köra här-kan-man-fan-i-mej-inte-bo!

 

Så nu ligger man i för att få upp fattiga,
och det låter helt absurt om man inte kan det brittiska imperiets historia,
för kan man den är detta beteende fullständigt normalt.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.