Magnetfältet, och hur lagar uppstår

Nu är vi på väg mot självstyrande fordon men i skarven blir inte jag förvånad om det kommer lagar som säger att du får inte köra bil om frekvensen ligger högt t.ex.

Lagstiftningen ser ut ungefär så här:
Människan upptäcker något eller tar in ngt nytt t.ex. bilen.
Problem uppstår.
De utreds.
En lag stiftas att alla måste köra på vänster sida.

Bilar skapas som går fortare.
Problem uppstår.
De utreds.
Lag kommer som säger att få bara köra 50 km i timmen där det bor folk.

Problemet måste uppstå först, sen kommer en utredningstid som ibland kan vara tidsmässigt lång, sen kommer lagen. Du kan inte lagstifta om problem som ännu inte finns.

I skarven, innan lagen är på plats, kan medborgare ofta uppleva frustration eftersom det de upplever som ett problem fortfarande inte är olagligt, och omvänt – det tar tid att plocka bort en lag som blivit omodern.

Generellt kan man säga att människan följer inte lagar hon inte förstår och upplever som rättvisa.

Stalltips; Det kommer lagar runt t.ex. frekvenshöjningarna och att du ev. inte får köra t.ex, bil manuellt. Man måste dock först upptäcka att det är frekvenserna som gör oss yra i huvudet t.ex. och  att det inte är socialt eller psykiskt.

Global Magnetic Anomaly Detected During Solar Minimum – Are We About To Have A Magnetic Reversal?

Om Lena Holfve 18245 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.