Magnetfält, åsikter och gatuhundar

Skärmavbild    kl

oVi brukar säga att vi är summan av våra upplevelser dvs. vi formar våra åsikter t.ex. efter vad vi har upplevt och det får vi nog kalla för ”socialt”.

Badas man i muslimpropagandan tror man till slut på att de hatar hundar t.ex. oaktat att Saudis prins har hundar som husdjur och då tror man väl inte på att borgmästaren här bad allmänheten rycka in tillfälligt och ta hand om gatuhundarna då det var svinkallt dvs +10°.

Gatuhunden ”Svarte Petter”, som brukar hälsa på mig i snitt varannan vecka, fick bo på min terrass i två dygn, så blev såväl han som borgmästaren glad.

Men det som får mig att släppa in, och tillfälligt skydda ”Svarte Petter”, är inte uppropet via media utan handlar mer om vad jag har andats, ätit och druckit dvs vilken frekvens jag befinner mig i. Den styr om jag säger;
o– Klart jag hjälper till!

Eller om jag säger;
– Det var ett jävla klemande med dessa förbannade hundar! Aldrig i helvete jag tar mig an en gathund!!! Borgmästaren kan dra åt…

Hur blir man på så dåligt humör så man får den ”åsikten”?
maskulin energiMycket kemikalier i miljön, mögel, energidrycker, Coca-Cola, sprit, droger, psykofarmaka, usel mat eller användning av västmediciner som dämpar symtom men aldrig botar. (Jag lägger människans energischema längst ner.)

Eftersom den maskulina energin är som bortblåst eller förtryckt i Sverige har beskyddande byts ut mot ”utsätt!”, styrka mot svaghet, initiativförmåga har blivit handlingsförlamning, service ha blivit gör-allt-själv, närvaro har blivit frånvaro och resursrik har byts ut mot passivitet och inte minst passiv aggressivitet.

Där jag befinner mig är energierna intakta och du hittar såväl beskydd som styrka etc i borgmästarens uppmaning, och folkets handlingar efter den, och det beror på Europas renaste vatten, mycket lite luftföroreningar om du inte sätter dig i stán, ren mat och morötter som smakar som de gjorde hemma på 50-talet…

femininFlyttar du mig härifrån, och sätter mig på Hornsgatan, jag äter på McDonalds, hinkar sprit som alla andra och trycker i mig mängder med mediciner, som är vanligt, så sjunker min frekvens och det du har framför dig är en elak människa, som är på dåligt humör jämt, och som snart sysslar med det vi kan kalla för ondska.

Ändå bär jag samma namn och bakgrund var jag än befinner mig.

Vet vi om det här?
Skärmavbild    klNej, det vet vi inte, kolla priserna på bostadsrätter mitt i Stockholms City får du se själv… Vad händer om vi får detta klart för oss? Då vill ingen bo i city, och ingen vill äta västmediciner eller gå på McDonalds, så det kommer inte att hända – än – för då förlorar man trilliarder om ingen blir sjuk och ingen äter västmediciner…

Intervjua en som arbetar med skilsmässopar om de har gått igenom makarnas energier och frekvenser eller vad de t.ex. äter och dricker. Svar nej.

Man sysslar mest med det vi kan kalla för ”socialt” och ”psykiskt”. Men det finns t.ex. inga psykiska sjukdomar… i verkligheten. Inte ens  schizofreni  är ”psykiskt”  Läkartidningen – Nya rön om schizofreni.  ”Socialt” kan du också slänga ut genom fönstret och det inser man om man betänker uttryck som ”när svenskar kommer utomlands släpper de loss”. Man har alltså flyttat dem till en helt ny energi…

Vi skulle behöva frekvens-kuratorer….

Ständigt skikande kropp som ingen ”hör”
Tänk dig att din kropp har ett signalsystem, vilket den har, och så får du ont i huvudet. Istället för att fråga; varför? tar du en huvudvärkstablett och sköljer ner den med vatten. Om du byter ut den mot ett glas vatten med lite Himalayasalt i kommer din huvudvärk att med stor sannolikhet släppa eftersom huvudvärk är ett symtom för vätske- och mineralbrist. I svåra fall kan du äta en gurka.

”The Orgone Accumulator is the most important single discovery in the history of medicine, bar none.” – Theodore P. Wolfe, M.D.

https://www.youtube.com/watch?v=mFQZZsTba2Q

 

lbNär poletten ramlar ner angående magnetfältet på bred bas vänder det. Wheelers bok lär bli jobbig för många eftersom han kan visa allt på en vanlig tjocktv-skärm. Kolla in hans YTube, korta men talande.

https://www.youtube.com/watch?v=hRQKBVuTwYo

nymaskulin

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.