Islam lär ”vinna” om inte västs folk återfår förståndet

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Sveriges media torde vara helt unika som aldrig låter t.ex. Putin eller Trump tala själva. Det finns hur många och långa presskonferenser som helst…

Jag har också noterat att det talas och skrivs väldigt mycket om islam i Sverige men utan att en enda ledare visas upp, och det känns nästintill absurt.

Man är förmodligen av den åsikten att ”barnen” i Sverige ska skyddas, man vill bestämma vad svensken ska få veta, och inte – i princip ingenting. Men det leder till att svensken blir precis det Rosling sa; helt vilseledda därför att världsbilden blir helt skev.

Svenska barnet Elins handling torde visa det rätt tydligt
Hon tror säkert på det själv; Det är dödligt farligt i Afghanistan.

En tongivande ledare som snart är 90 år
Minister Farrakhan är en mycket stor ledare för Nation of Islam och det går att hitta klipp sen minst 80-talet. ”Det goda samhället” har skrivit om honom liksom att SvT har tolkat honom som nått katten har släpat in – men förövrigt verkar det soprent.

Jag själv betraktar honom som en individ som ligger precis i närheten av Muslim Brotherhood, som är förbjudna i normala länder då de klassas som terrorister, och han anklagas ibland för att vara rasist. Själv säger han ofta att han är muslim och kristen, i en och samma person, och det är inte helt otroligt att han är det första stora tecknet på att ”religion” lär försvinna i sinom tid.

Men jag vill visa honom därför att han väldigt tydligt visar upp varför islam attraherar, och vi lär få se en uppsjö unga som konverterar, och det hänger samman med att det människan uppfattar som äkta och genuint attraherar på själsnivå.

När våra ungar drar
Min bedömning är den att det inte bara kommer in främmande kulturer och religioner i landet här och nu och som då många anser ”hotar” vår feministiska kultur.

Det stora hotet i så fall är de barn som föds nu, och som säger till farsan och morsan om 16 år att dina attityder, åsikter, handlingar är ju farliga.
– Nu går jag min väg…

Jag kan riktigt höra dem
– Ni är helt sinnessjuka som la ner skattepengar på terapi mot ett planterat klimathot men saknade civilförsvar…

Många gissar att det blir det inbördeskrig våra ledare bygger upp mot och det lär bli fullständigt kaos om x antal procent av vår unga ”svarar” med att hänga på den andra sidan i detta regisserade skådespel.

Identitetsbristen och bristen på starka ledare banar vägen
Lauren i videon nedan ”ser” samma sak som jag själv nämligen att väst är svagt, lider av en extrem brist på maskulin energi, är sönderfeminiserat, och saknar därför identitet samt att många fraser är bullshit.

Dvs fakta som inte ens stämmer av typen ”det är ingen skillnad på män och kvinnor, det är bara sociala konstruktioner”.

Farrakhan tar upp en sak i en video nedan som jag ser dagligen då jag är ute i Sverige nu; männen är barn.

Det anser han beror på att kvinnorna betalar för män i väst
Den maskulina energin kommer aldrig igång; styrka, service, resursrik med den stilen. Jag hör detta redan i kön på Coop hur de svenska männen är omgjorda från att fram till 70-talet ha varit män och nu är de besvärlig barn. Sånna manifesterar aldrig resurser.

Alltså har vi inget civilförsvar heller, eller som jag sa redan tidigt 80-tal; feminismen blir vår död eftersom den inte ens handlar om kvinnors villkor utan om att just feminisera männen. Men de jag ser ute i samhället är mer barn än feminina varelser, även om de är det också, så det stämmer bra det att feminismen leder till ansvarslösa män och galna kvinnor.

Jag lägger ut en massa videos med Farrakhan, och var nu inte supersvensk och påstå att jag håller med honom eller vill göra reklam för honom.

Det är jag som inte riktigt fattar hur man ens kan tala om islam av idag utan att lyssna på en av deras stora ledare. Lyssna på honom och leta efter precis det jag säger; islam lär attrahera de unga om inte västs folk får tillbaka förståndet.

Som jag ser det har ni två saker här; dels en vansinnig Muslim Brotherhoodpropaganda vars mål är att få varje normal människa att (med fog) anse att muslimer är skvatt galna.

Dels sitter en massa folk inte minst på FB och citerar koranen och tar dessa texter som ”sanna” och jag ser att de har inte ens talat med en muslim  – än mindre lyssnat på en stor ledare.

Det räcker med en film med honom så lär vem som helst känna att vi har inga ledare alls. Putin talar tre, fyra timmar väldigt ofta via TV och förklarar hur han tänker… Ingen behöver leta för att ta reda på vad Trump anser.

Våra ledare talar om oss, men aldrig med oss, därför att de har gjort om oss till objekt. I verkligheten är människan ett subjekt.

Så långt är de verkligen assholes / skitstövlar.

Artikeln fortsätter med en chock efter Lauren:

Världen studerar Sverige och noterar vad som händer då ett samhälle saknar maskulin energi. Men vad jag kan se studerar svensken främst hur illa främlingarna bär sig åt, och det blir ”verkligheten” här.

Just denna kille går det rykten om att han var skogstokig pga en äldre kvinna som han hade ett förhållande med. I Sverige häktas ju inte äldre kvinnor som utnyttjar unga sexuellt. Den lagen tycks vara förbehållen män trots att den är könlös. Om inte det var orsaken till att han kom ut arg kan man tänka sig tanken att han just förstått att han är superblåst eftersom han fått veta att han i Sverige skulle få en egen villa, lägenhet och en bunt pengar.

Vad som än ligger bakom klarar inte vår poliskår av honom, och det beror på att den är också helt renons på maskulin energi och består inte sällan av rädda akademiker.

Häromnatten studerade jag två ”barn”, skitpackade, och framför dem gick deras ”morsor” och gapade och skrek på sina snorungar att de skulle skynda sig.

Ställ dig själv frågan; vem kan attrahera morgondagens unga?
Farrakhan i alla videos nedan eller kisarna som knappt kunde gå ovan eller poliserna i filmen? Barn tyr sig med automatik, ren instinkt, till den de uppfattar som stark. Jag är tvärsäker; de lär ty sig till folk som Farrakhan, de lär konvertera till islam därför att västs vuxna abdikerade.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Just nu är jag i Oslo,och här finns det riktiga män.Det är skillnad på hela kulturen,det finns muslimer men de följer de lagar och regler som finns i Norge.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.