Lugn är en superkraft även mot ISIS

skadespelare

nJag ska bege mig runt Cypern under tre dagar.

Medan jag är runt ön ska du se till att bli främlingsförsiktig, och hålla dig undan!Detta därför att ISIS-folk är mycket farliga och de är inne i Europa.

En nyss anländ svensk familj sa mig igår att svenskarna går inte ut längre. Det är bra det, och ISIS-eran är i bästa fall på väg mot sitt slut. Den lär ingalunda vara för evigt. De försvinner med automatik när polisstaten är på plats eftersom ett av deras uppdrag är att motivera en sådan, och dit är det inte långt nu. Folket kommer att jubla, i början.

Nu ska vi gå mot handling
Energifolket är rätt eniga då de säger att vi nu lämnar sju års tänkande, vaknande och funderande och vi går in för handling. Vi lämnar dessutom 12 000 år av mörker och går mot 12 000 år av ljus. Längst ner lägger jag en film med Kryon, och en med Kaypacha, som har helt andra perspektiv än de flesta.

Elda är också en handling, och ni verkar inte veta om bränderna???

muslim
Klicka

Jag kan inte se att svensk press har meddelat att det har brunnit? Det kan vara folk inne i husen som tuttat på. Det kan vara agenter eller ortsbor.

Jag ser att svenska författare, journalister och vanligt folk kopplar allt våld till islam / religion / muslimer och det är inte konstigt alls.

Det kryllar av orsaker!

Men genom att göra det underhåller man ISIS-monstret, och jag ska försöka förklara varför.

 

Nu har 40 länder slagit sig samman för att lösa ISIS-problemet

isis girlsDet vet nog inte svenskar därför att man tiger om det i just Sverige.

I VERKLIGHETEN  är ISIS våldsverkare vars knark gör dem gränslösa. De är inte en religions-politisk- eller ens en kulturfråga utan en militär krigs- eller möjligen en kriminalfråga.

De är för övrigt hatade av alla, och de kallas för galningar, mentalsjuka, massmördare, osv. De kallas aldrig för muslimer i denna del av världen eftersom de inte är det. Man kan vara helt säker på det eftersom de har dödat runt 100 000 muslimer vilket förklarar hatet mot dem.


Folk i Sverige borde fråga sig varför skyddas inte vi?

isis ptiDe som vill slippa ISIS kan söka sig till de 40 muslimska länder som vill blåsa dem av jordens yta. Där jag befinner mig i ett litet muslimskt land lär de inte ens komma in. De grips direkt.

Men uppe hos er har det blivit så att de som kritiserar ISIS anses kritisera islam = då är man islamofob. Det kan förklara varför demonstrationer saknas? Om precis alla gjorde klart för vår stat att vi talar inte om muslimer alls. Vi talar om ISIS. Vi talar om yrkesmördare så kommer man runt islamofob-kortet med all rätt.

Saudi har förstått hur farliga de är
Under filmen om deras mur – som svensk press tiger om – fortsätter artikeln med en ”hemlighet”:

 Jag var i Syrien från det att IS stod på höjden av sin makt på marken fram tills att styrkor från SDF stod utanför deras så kallade huvudstad al Raqqah. Jag har vårdat IS-medlemmar på sjukhus, jag har sett dem i ögonen, pratat med dem om vilka de är, varifrån de kommer, om deras position i IS.

isiskopsEn fullfjädrad IS-terrorist är enligt mig väldigt svår att rehabilitera, det kräver att vi tar dessa problem på allvar, sätter in resurser och vågar prata om det.

Oavsett var i världen dessa radikaliserade personer befinner sig utgör de en stor fara för sin omgivning. De är som tickande bomber som kan explodera när som helst. De absolut värsta och mest brutala IS-terroristerna är ofta från Europa eller andra västländer.
Läs mer

Hur kan de komma så många ifrån väst?
Därför att de är legosoldater och mördar, våldtar, eldar åt den som betalar bäst. Namnet IS – Islamic State är missvisande också därför att de ingalunda är någon stat.  Men hela upplägget är smart eftersom nyttiga idioter kan börja tala om religionsfrihet eller hets mot folkgrupp.

Enligt 16 kap 8 § brottsbalken, är hets mot folkgrupp att

  1. uppsåtligen,
  2. i uttalande eller i annat meddelande som sprids,
  3. hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.isisflagga

Seriösa samtal och diskussioner omfattas inte av lagenDe är också smarta nog för att träna barnsoldater förmodligen för att de känner till t.ex. vår 15-årsgräns då man blir straffmyndig.

ISIS är i princip självförsörjande numera;  

Islamic State: Where does jihadist group get its support? –
How ISIS makes its millions

aaaaajihad
Om vi nu har förstått att de är gangsters, och att fenomenet återfinns i den kortlek som anses vara NWO handlingsplan, kan vi ha en viss förståelse för att det har höjts röster inom FN att det ska bli olagligt att kritisera islam. Personligen tror jag i nuläget att man menar en lagstiftning som liknar den svenska ”hets mot folkgrupp”.

Sker det lär världen dela upp sig i två halvor; ena gruppen (äkta muslimer) lär väl jubla i hopp om att slippa att hela tiden förknippas med ISIS, deras gärningar och ”åsikter”.  I det läget blir det lagligt att kritisera ISIS men inte muslimer.

o
”Alla” firar jul med paket och ofta tyggran. Se film längst ner

De som inte kan skilja på ISIS och muslimer går i taket?
Dvs. den miljard eller två som på allvar tror att ISIS-folket är muslimer. Om jag studerar vad som skrivs på FB är det långt dit eftersom även staten uppför sig som om ISIS var lagliga. Det är de, men bara i Sverige, och det lär inte bli någon ordning på någonting innan ISIS-folk grips. Det är svårt att gripa folk som bara uttrycker sin religiösa tro… Man måste lära ut att de INTE uppför sig som några ”muslimer”. De uppför sig som soldater!

Jag kan förstå att de äkta muslimerna är trötta;  
Fatima, 15: Kära Sverige – sluta misstolka islam med flit. Men Fatima har fel, så långt att folk gör det inte med flit. De är marinerade i propaganda.

svenskorOm vår egen regerings kvinnliga medlemmar spökar ut sig som fågelskrämmor, för att de ska åka till Saudi, är det inte det minsta märkligt att ”alla” tror att det är så man ska se ut.

Det inträffade visar att dee har haft ISIS-folk som rådgivare
Du kan kolla själv på kvinnokläder i just Saudi: Namshi.com: Online Shopping Saudi. 

Är det  något man skulle behöva tala om i Sverige så är det ISIS för som det är nu har vi en grupp som ”försvarar religionsfrihet” och en grupp som skriker att islam är farligt. De menar ISIS, och deras skådisar, och som är en mycket farlig terroristgrupp och ingen religiös grupp. Vi får hoppas att det är ren okunskap som ledde till att en svensk domstol legaliserade ISIS flagga.

De svenska debattörerna målar in sig i ett hörn!

prinsessan
En medlem ur kungahuset i Saudi

När svenska debattörer kallar ISIS / Muslim Brotherhoods skruvade åsikter för ”islam” / ”muslimer” går hets mot folkgruppslagen in med automatik förutom att de har fel. Om de istället fyllde alla forum de kan hitta med information om ISIS, vad de gör, vilka de är, vad de är ute efter så kan en terroristgrupp aldrig någonsin vara en”folkgrupp” eller ens en religiös sådan.

tnya
Min hund ska till denna familj i tre dagar nu

Som du ser via språket är ISIS-strategerna smarta
De har tagit in ordet ”islam” i sitt varumärke; islamic state. Terroristorganisationen Muslim Brotherhood har tagit in ordet ”muslim” i sitt varumärke, och sen sätter de igång; män får inte hälsa på kvinnor, vi hatar hundar, man får inte fira jul, flickor får inte visa knäna, de får inte ha idrott, bla bla bla.

Uppdraget är att lära er alla att muslimer är skogstokiga, och det tror jag beror på att de har ett osedvanligt smart banksystem.


Energifolket talar ut för de som är intresserade av energifrågorna:

saudi
Baskettjejer i Saudi

karinI am the rope in a tug of war,

Between the future and the past,

Stretching me out and opening me up,

To see my core at last.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rXM2a5BcYqM

https://www.youtube.com/watch?v=4Cm1W1ePgfM

https://www.youtube.com/watch?v=mx7u4kwBsKI&t=24s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.