Uppdat: Luftkunskaper, nu i tre delar, Global Air Quality Forecasting by NASA

Del 3.

 


 

Gasvakterna är i tjänst dygnet runt

En läsare räknade ut nån gång att jag har pluggat 60 000 timmar, förutom min skolgång, och man anses vara expert efter 10 000 studietimmar i ett ämne.

Möjligt, men vinsten är alltid att man får en säkerhet t.ex. när det gäller att fatta beslut så nu ska jag begripa mig på jordens luftströmmar inom kort.

Det är inte konstigt att vilja det här och nu, i så fall är det konstigare att gissa eller anta eller hänga på nån osynad mytomans sagobild.

Den tredje delen laddar jag upp när den kommer och uppdaterar och jag lär begripa mer om luft, och strömmarna, sen än vad jag gör nu. Jag kan mycket lite just nu.

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.