Lotta Gröning: Frågan är vad de har för agenda när de blundar för verkligheten

jagalskar

Det finns människor i det här landet, politiker inte minst, som i många år kontinuerligt försökt tona ner den organiserade brottsligheten. Frågan är vad de har för agenda när de blundar för verkligheten.

Med största sannolikhet kommer det kriminella Sverige och människors rop på trygghet att bli en av de viktigaste valfrågorna. Ekot hade häromdagen en av gängbrottligheten i de tre största städerna. Resultatet är oroande det finns ungefär 800 gängmedlemmar med tillgång till vapen bara i storstäderna.
Läs mer – Lotta Gröning

Som jag vet om har detta varit ett faktum i minst 40 år
När man som författare skriver en lång text t.ex. en hel bok finns det alltid avsnitt i den man själv älskar men som absolut inte passar in. Vi kallar dem för ”Kill You Darlings!” Vi måste ta bort dem..

hjartefragaDet är egentligen den enda förklaringen jag har – det existerar politiska Kill You Darling som man vägrat ta bort – men jag har upplevt lekmannadomare som har blivit mycket, mycket upprörda om någon ens knystade om att det skulle finnas kriminalitet i Sverige.

Då kunde vi ha en bankrånare precis framför oss
– Ont förtal! De är inte alls kriminella!!!
– De är; fattiga, missförstådda, romantiker, tillfälligt upproriska, pubertala men det finns ingen kriminalitet alls i Sverige, ingen!’

Man är kär i det samhälle man har byggt
Det är som om du har byggt, som du tycker, ett mycket fint hus och så kommer jag och säger att ytterdörren är sned! Är du omogen blir du vansinnigt arg på mig – budbäraren – och inte på snickaren som satt den fel och du kommer leva med din sneda dörr, utan mig för jag skulle dra åt helvete, och knystar nån förnekar du att den är sned och ber den som yttrar sig skaffa nya glasögon.

Är du mogen säger du ”Tack!” till mig, mejlar snickaren och ber honom kika på och lösa problemet och sen går vi ut du och jag och äter en god middag.

Eftersom vi saknar kriminalitet behöver vi heller ingen poliskår att tala om
Sverige har under hela min levnad haft ungefär 20 000 poliser och trots att befolkningen har ökat med fyra miljoner sen jag var barn och många brott idag är mer komplicerade t.ex. där datorer används så.. nej, nej, inte fler poliser!

Norra Cypern har samma antal; 20 000 på mellan en och  1,6 – 1,7 miljoner, beroende på säsong då det är flest människor här när det är badväder, och i runda slängar skulle Sverige behöva kanske 200 000 poliser.

Min spökskrivna bok ”Huddingegruppen” handlar om en narkotikaliga som greps och dömdes av på 70-talet och lejonparten i den ligan var utlänningar vilket i princip skapade kaos.
 – Folk kommer inte till Sverige för att begå brott!!!

dn
Klicka

Det vimlar fortfarande av ”politiskt korrekta” som vägrar inse att folk flyger in enbart för att begå brott hur ofta  Leif GW än påpekar det.

Utländska ligor kan ligga
bakom hälften av inbrotten 

Det är en självklarhet att man väljer Sverige eftersom inget åtalas om det inte kan ge minst två år.

Det är en självklarhet att man väljer Sverige då poliserna är så få att de omöjligt kan beta av de 1,4 miljoner brott som anmäls årligen.

Det finns skäl till varför vi kallas för ”hycklarnas land” utomlands.

Just nu arbetar jag ofta med mögelfrågan och det är samma visa nu igen
tre apor – Det finns inget mögel i Sverige! TYST! Ont förtal! De är psykiskt sjuka!!!

Sen att Boverket slitit sitt hår, och krävt en haveriutredning, och att Folkhälsoinstitutet anser att 1,7 miljoner ( EN MILJON SJUHUNDRATUSEN) svenskar är insjuknade… hjälper inte.

Jag har rotat lite i sexhandeln…
– Vi har ingen prostitution för den är förbjuden!!!
Vi är enda landet i världen som inte tillåter sånt!!!

Jag har just bestämt mig för att vi är det enda landet i hela världen som har en oreglerad sådan med rätt allvarliga konsekvenser…

Ett skäl är också att Sverige är litet, isolerat, fungerar ofta som ett brukssamhälle fortfarande och ett annat kan vara att många, 20% säger AA, är aktiva alk-drogmissbrukare för de brukar förneka en rosa elefant som står framför dem.

Men, man kan bli tokig för mindre, yes!

”Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse”

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.