Ljusa energier på ingående, och en läsarfråga

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Sven Broman

Min utredning av energifolket pågår än, och är snart inne på sitt 35:e år…  Jag är inte framme vid dom än. Det hela började med  att dåvarande chefredaktören för Året Runt ville ha en artikel skriven där jag meddelade läsarna att det hela är ett enda stort bedrägeri och aktörerna vill blåsa dig på pengar.

Jag inledde det jobbet med att beställa tid hos landets dyraste, och hon hade flera månaders väntetid, och när det väl var dags höll hon låda en timme, och bandade alltsammans.

Hon smällde in 4-5 händelser som redan hade skett, som hon omöjligt kan ha vetat, och hon påstod att 3-4 saker skulle komma att inträffa och varför, vilket de gjorde.

Jag la hela jobbet med orden;
– Jag måste utreda mycket, mycket djupare.

Så, nu utreder vi!
De är rätt samstämmiga nu, och menar på att energierna ifrån planeten Jupiter flyttar på sig vilket kommer att påverka oss alla och hela jorden. Vi kan jämföra det med att de säger på Rapport ikväll att i morgon blir det sol över hela landet, och inga moln.

Men alla människor får inte in denna ljusa energi på precis samma ställe vilket kan jämförs med att de tillägger på Rapport att Gotland får inte lika mycket sol….

Jag själv får in denna ljusa energi i mitt femte hus vilket står för bland annat nöjen, och roliga händelser, och först ut var väl Tomas som bjöd på lunch!

Jag har inget emot om detta visar sig stämma eftersom jag har arbetat ohyggligt mycket med UMS som numera rullar rätt mycket på egna hjul även om det återstår att skriva tre böcker till.

Den Tomaslunchen ska jag nog förlägga på ett italienskt ställe i veckan då en svenska kommer med en ny mobil till mig för min gamla la av helt vilket är okey efter nio år. Blir ju kul att få se hur en modern mobil fungerar… kanske man kommer in på banken också?

Jupiter har befunnit sig i skorpionen, och hjälpt till att gräva upp hemligheter, och mycket har dött för att återuppstå i helt nya skepnader, inte minst skorpisarna själva, och dit kan vi nog räkna det kollektiva uppvaknandet.

Demokratin dog visst också…  
Eller folk ”ser” spelet numera. Det är möjligt att Lööf tar sig själv på allvar men i den energin som påstås vara på ingående kommer nog mycket få att göra det.

Tänk om hon håller tal i riksdagen, som gapar tom, för alla är upptagna av skojigare saker?

Nu ska vi få det lite skojigare i 1,5 år, och efter den fasen är det hårt arbete att ta hand om det vi grävde upp, men först lite ”semester” plus att enorma mängder människor kommer att byta liv helt. De som är utanför Sverige undrar ofta om en miljon lämnar landet när Lööf blir statsminister t.ex.?

De som vill lämna bör nog utreda sina nya länder mycket noga och hyra sig fram för du vet inte vad som händer i morgon i något land. När jag utreder en ny ort sätter jag mig utanför en skola i flera timmar och läser av ungarna och jag kollar in hur det samhället hanterar sin gamla.

När man utreder energifolket antecknar man vad de påstår, se videos nedan, och kollar efteråt hur rätt de fick, och de får väldigt ofta rätt ungefär som bönder som säger; ”Det blir regn i morgon!”

Bonden läser av moln t.ex. och energifolket läser av energierna som strålar mot Tellus, och de använder sig av ett matematiskt system som har 6000 år på nacken ungefär, och som hånas svårt i väst främst för att västfolk inte ens förstår vad det rör sig om, tror jag.

UMS har givetvis en kurs för den som vill fatta
Väst vill inte, inte så länge som sociologin råder; allt är psykiskt eller socialt. Energier? Usch! Västkulturen är också helt inne i tanken att vi själva bestämmer precis allting.

Den tanken lär väl få däng om en som har 8-9% av väljarna bakom sig blir statsminister för om svensken hade velat det hade väsentligt fler röstat på c.

Partiledaren är så uppenbart korrumperad, och arbetar mycket tydligt för bland annat Bilderbergruppen, så det är väl snart bara utvecklingsstörda och nyligen hjärnopererade som inte ser det?

 

Det som pågår är väl arbetet att ta bort alla nationella regeringar
Vi ska böna och be om att få slippa dem och hälsa NWO välkomna.

Men som en sultan sa mig,
– De har alla vapen och alla pengar så de tror att de ska vinna men de har inte koll på den stora planen.

Sker det att Lööf blir statsminister beror det alltså på något annat än vår vilja t.ex. att ondskan ska blottas nu vilket startade då Jupiter befann sig i död-uppståndelsetecknet Skorpionen, och för att vi ska stå ut blir det snart party… om jag har tolkat dem rätt.

 

Något som jag undrar när det ser så mörkt ut för Sverige är, hur mycket tid kan vi ha på oss innan helsike brakar löst och inbördeskriget eller rent krig med flera länder inblandade kommer?

Har läst allt vad du skrivit och du har så enormt mycket kunskap från alla hörn av världen och visst ser det mörkt ut. Något som jag känner det är att jag hoppas mer på att Putin kommer och rensar upp i Sverige än att islamisterna får oss på knä. Är det fel av mig att tänka så?

Vår regering jobbar ju stenhårt för att Sverige ska sjunka som Titanic och vi följa med i djupet. Har sett för längesedan vart det barkade och kan inte lita på våra politiker. De går globalismens vägar och tror att de ska få makt och pengar om de gör som the deep state vill. Men när de krattat manegen för dessa höga herrar behövs de väl inte längre då de bara varit nyttiga idioter och elimineras då de vet för mycket. De har blivit lurade med godis av ”fula gubbar”. Men vad händer med oss svenskar/européer efter att the game is over?

Svar till denna förhållandevis unga läsare:
Det är ingen som vet vad som kommer att hända men vi vet att livet i sig är intensivt just nu, och jag vet inte om det var ”bättre” förr då många hade tråkigt och var enormt oengagerade? Jag själv höll ingen som helst koll på Sverige under säkert 25 år, så slank räven in i hönshuset också!

Det vi vet är att staten har beordrat krigsplaceringar av offentligt anställda. Vi vet att Putin själv sagt att Europa blir slagfältet och det du kallar för ”mörker” skulle energifolket kalla för skorpionenergi, som alltså lämnar oss nu i veckan som kommer.

Energifolket sa just att vi får lite ”semester” från uppvaknanden och berg- och dalbanekänslor.

Många gillar förvisso Putin men allt vi ser kan vara spel ifrån alla fronter vars mål är att slussa över allt mer pengar till krigsindustrin inkl. hans. När det gäller en ev. invasion i Europa kan vi nog var säkra på att den sker inte i Sverige som första land. Frankrike ligger nog väsentligt före oss.

Europas islamister är som jag ser dem mer som skådepelare, de är ju legosoldater, och här finns de ju inte alls, och vi har sett att muslimer inte på nått sätt hatar nån jul  t.ex. i verkligheten. Deras uppdrag är mer att få alla att hata muslimer samt religioner.

De ligister som härjar helt fritt i princip är till för att motivera polisstaten så de försvinner över en natt längre fram, och folket lär jubla… ett tag.

Om jag var dig, jag vet att du har ett internationellt gångbart yrke, skulle jag satsa all energi på mig själv och mina närmaste, bevara sinnesron hur galen världen än är, plugga nya språk, lära dig laga mat från grunden, fundera igenom om vi inte måste tänka helt nytt då folk dödas, och framförallt hålla dig frisk och så snart du stöter på konstigheter…

– Not my cirkus! Not my monkeys!

 

 

Stänga av SvT är nog ingen dum idé
Sätta på lite internationella kanaler, som inte är helt marinerade i västpropaganda utan i östpropaganda, så kanske summan av kardemumman blir balans?

https://www.youtube.com/watch?v=Nt9dn0SGAlU

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=z3t8hahKgh0

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.