Lite pyssel till de som håller på med de personliga energierna

Skärmavbild    kl

Hej, jag undrar om du vill skriva lite mer om yogaenergierna.
Vet du om alla människor har dessa energier?
lbHur många yogaenergier kan man ha?
Jag fick mitt horoskop igår och jag har flera stycken yogaenergier.

Hur många man har är nog individuellt liksom hur många man kan ha. Vår eminente lärare KRSchannel reder ut begreppen nedan.

Min upplevelse av dem är att de är urstarka
Vi har sett förr hur mina yogaenergier styr t.ex. att jag har fullständigt ruinerats tre gånger, och varför det sker. Förstår man varför tar man inte så hårt på det utan räknar främst antal gånger… Klart snart? I mitt fall är det klart, och den tredje och sista gången tänkte jag faktiskt före att nä, det där kan inte stämma!!!

-Herre Gud, jag tjänar nästan en miljon om året, kör Lexus, bor i en 160 kvm stadsvåning, har sjöställe, med pool,  om 450-60 kvm nånting… Jag har tre IT-bolag, fem personal, kryssar över hela världen, satt nyss på en bergstopp på Azorerna och betalade ut löner…

Det gick utmärkt att ruinera mig, no problem, och fort gick det, och min inkomst sänktes med 95% i rekordfart, och sjuk var jag i åratal. Nu hyr jag möblerat…

These are their definitions: Yogi: This is the planet which gives rise to prosperity in the best way it can. Avayogi: This is the planet which obstructs prosperity in the best way it can. Duplicate Yogi: This is the planet which supports prosperity, although to a lesser degree than the Yogi.

Qualify

Lite kul…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.