Nu ska vi snart lifta (!) till Indien!

Tro det eller ej men jag ska i princip lifta till Indien
Min kollega Anna Wahlgren hjälpte till med resan från norra Cypern till Goa, och det blev så för hon ville träffa mig och jag hade inte råd med en Indienresa. Men… genom att ”lifta”, åtta mellanlandningar totalt, blir det exakt samma pengar även om jag sticker ner till Kerala före Goa.

I Kerala bör jag ha varit sju, åtta gånger, och vi kommer att träffa en hel del spännande människor! Inte minst indiska läkare.

Glöm precis allt du har läst om Indien i svensk press!
”Världens fattigaste land…” ligger väl sexa, och har passerat England, avseende ekonomi… Jag kommer t.ex. att landa på världens första solcellsdrivna flygplats. Min artikel ”En helt ny värld är redan byggd bakom din rygg” säger en del även om Indien.

Min indiske ”son”, Vikram, flyger ner från Mumbai
Vikram äger ”mitt” badhotell, men jag ska inte bo där denna gång för jag ska bo hos min andra indiska familj.

Kommer du till hans hotell nån gång kan du ange den rabattkod bara mina läsare har fått, och som ger 10% rabatt. Adressen får du längre fram.

(Registrera dig som medlem   Varför vi sluter oss nu  Logga in)

Detta innehåll är endast för medlemmar.
The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.