Lenas bedrägeriskola, del 2

brottstrappan

Expressen skriver om ”Kulturkvinnan”  och Leif GW namnger henne:
Enligt tingsrättens bedömning kan man – ”bortom rimligt tvivel”- utesluta de två senare alternativen. Återstår mord och offrets sambo som den enda tänkbara gärningspersonen. Som kriminolog delar jag den uppfattningen. Hade jag suttit som domare skulle jag däremot ha friat henne på grund av bristande bevisning och därmed hög tid att förklara vad jag menar. Att priset för allas vår rättssäkerhet är högt. Läs mer

Ibland tror jag att Leif GW är en kontrollerad opposition…
Invisible Empire: The Real Illuminati

Det som är intressant är att de kallar den nu dömda kubanskan för antingen ”författare” eller ”kulturkvinnan”, och hon har inte en enda bok ute på Adlibris. Hon är inte författare….   Häromdagen sa jag ordet ”skådespelare” till en vän som replikerade; ”Kokain!”

Där jag befinner mig är en författares status hög därför att du hjälper många
Hjälpa andra är fint, och hjälper du folk via 30 000 ex  är du jättefin, och hemma studsar titeln. Än har ingen sagt det, men det kommer;
-Författare? Jaha, bidragsberoende blandmissbrukare alltså!

Då är NWO-projektet att montera ner de intellektuella helt i hamn
När jag sen ger ut en bok om systemet är det ingen som läser den eftersom jag är klassad som en bidragsberoende kokainsniffande blandmissbrukare..

Skärmavbild  klHär är intellektuella demokratins vakthundar, och för att författarna här ska kunna överleva i ett litet språkområde har de 10% skatt, och momsen på böcker är 0%.

På södra Cypern har de 0% skatt, och i Sverige räknas vi som arbetsgivare och ska betala arbetsgivaravgifter + inkomstskatt så vi svävar runt 80-85% i skatt. Astrid Lindgren bråkade då hon betalade 102% i skatt.

När du lånar min bok gratis på bibblan betalar staten biblioteksersättning men lejonparten av den går in i ”Författarfonden” och jag kan vända mig dit och söka just bidrag. Just jag lär aldrig få några eftersom jag skriver fel saker.

Du lär dig att vi ”går på bidrag”, och jag vet att systemet är byggt så att de flesta måste det eftersom vi först tokbeskattas och sen inte ens får ersättningen själv då du lånar min bok.

 

Tidigare publicerat 2018-11-01 – Lenas bedrägeriskola, del 2
Det är inte så att folk plötsligt begår ett brott en tisdag därför att de flesta har en mycket, mycket lång kriminell eller manipulativ bana bakom sig innan de kommer upp t.ex. på mordnivå.

Kvällspressen påstod att en författare häktats på sannolika skäl, den högsta misstankesgraden, för överlagt mord, och det luktade skunk, varför jag dök ner i det.

En guldsmed tros ha avlivats med hjälp av gift, och det påstås att de träffades då han ska oombett ha betalat den misstänkte mördarens krognota.

Jag tror inte på det alls därför att jag ser framför mig hur denna kvinna börjar gråta skälvande vid krogbordet därför att hon inte hittar sitt VISA-kort, och en bordsgranne rycker ut och hjälper henne. Det är i sammanhanget troligare än att en karl plötsligt säger till serveringspersonalen att han vill betala en främlings nota.

Bedragarkvinnorna letar inte sällan efter män vars fadersinstinkter väcks lätt
Eller män som inte kan spela annat än farsor vilket känns mycket vanligt i just Sverige. Före den nu avlidne guldsmeden hittar jag en Björn, som ville ha tillbaka sina pengar;
Skärmavbild  kl

Hon har plockat Björn i nästan ett år;Skärmavbild  klHan får en dom, men han lär aldrig få några pengar, och vi kan konstatera att han inte polisanmäler därför att män gör sällan det. Då måste de erkänna att de har gått på sagor som bedragarna alltid kör gråtandes; mamma måste opereras annars dör hon hemma på Kuba. Bedragerskan har inget jobb därför att förra chefen våldtog henne, osv tills öronen trillar av på oss.

Skärmavbild  klJag har studerat foton föreställande denna kubanska och hon är lika iskall i ögonen som de brukar vara.

Det sägs att själen speglas i folks ögon och de har bedragarsjälar och vi ska inte glömma att de föraktar sina offer djupt.

Jag gissar att hon drog från Kuba för att det blev hett under fötterna av någon anledning och vilket land är bäst att driva kriminell verksamheter i? Gissa!

 

Munnen ler möjligen…
Jag skulle kunna skriva en hel bok bara om bedragares blickar, och såväl männen som kvinnorna ser alltid ut som om de är katter som har fångat en stor fet råtta, på bilder som tas samman med dem själva och deras manipulationsoffer i starten.

Skärmavbild  klKära människor brukar ha sin blick riktad mot partnern men de har sällan det utan ”katten” stirrar stringent mot kameran och de har inte sällan ett hånflin på läpparna eller så är det bara iskalla.

Efter Björn kommer så guldsmeden
Pappa Guldsmed hjälper henne att starta ett aktiebolag, pris 50 000:- och skaffar henne en lokal på Tegnergatan vilket garanterat inte är gratis.


Skärmavbild  kl

Där driver ”författaren” en litterär verksamhet som omsätter noll kronor

Skärmavbild  kl

 

Hon skaffar en hemsida, och denna kvinna har två därför att hon är inte bara ”författare” utan även terpeut och det känner vi igen ifrån bedragaren Christina, 65.

Skärmavbild  kl

 

Redan komplicerat
Det lär bli ett komplicerat mål om det finns vittnen, fjärrskådare?, till mordet som inte kontaktat polisen men väl stått och sett på hur mannen dör…  folk har redan börjat ljuga eller vill ”hjälp till”… vilket möjligen kan förklaras med att bedragare väcker starka känslor i folk.

Klippet är ifrån Expressen, som inte utrett nämnvärt, eftersom de påstår att hon är författare. Mördaren kan vara detta ”vittne” som vill sätta dit kvinnan, allt är möjligt.

Skärmavbild  kl

 

Bedragaren har inga böcker till salu i Internetbokhandeln
Det beror på att hon inte är författare utan en bedragare och möjligen även mördare. Bolaget och lokalen på Tegnergatan är sannolikt hennes plattform inför andra bedrägerier.  Hemsidan är byggd så att hon kan söka bidrag ifrån mängder med institutioner då hon lovar att producera mångkulturella alster, arbeta mot rasism,  samt arbeta med barn och ungdomar. Allmänna arvsfonden är välkänd för att sprätta pengar över den typen av projekt.

Jag är inte främmande för att hon har dödat många i sina dagar, om det är hon nu, därför att det krävs en hel del mördarnerver att giftmörda folk, som vrider sig i plågor och som tigger och ber att du ska ringa efter en läkare, och jag själv har varit förbannad i fyrtio år över det faktum att män inte polisanmäler dem och för att de för ofta kommer undan.

Det finns en kvinnosyn som är helt galen i vår kultur som går ut på att kvinnor är goda, alltid goda, och få kan hantera deras eviga grinande. Få drabbade män inser att de också är prostituerade, och Sverige är det enda land i hela världen som saknar en reglerad och övervakad sexhandel vilket ger dem en jordmån som är helt unik.

Just denna kvinna sägs ha börjat gråta då hon häktades
Tro mig, de kan sätta på och stänga av den gråten lika enkelt som jag kan sätta på och stänga av kranen i köket. Man ser att det är spel därför att de tjuter, och sen tittar de upp och sveper med en iskall blick över sin publik för att läsa av hur mångas medlidande som har väckts.

Om det är denna kvinna som har giftmördat guldsmeden kan vi konstatera att brottstrappan är en realitet där sista trappsteget alltid är våldsbrott om de hinner leva tillräckligt länge. Många bedragare misshandlas, mördas och de lever ett mycket farligt liv.

Ett mordmotiv kan mycket väl var att han på något sätt hotat att avslöja henne
När jag läste in det här fallet såg jag en uppgift som angav att han skulle ha börjat meddela sin omgivning att han hade börjat undra över allt hon berättade; är det verkligen sant? Han bör ju ha sett aktiebolagets bokslut…

De är i grunden ytterst farliga, och man ska se upp med bedragartyper – och inte ta några risker eller vända ryggen till  – eller tacka ja till ett glas saft – därför att de föraktar sina offer djupt och med hela sin bedragarsjäl.

Skärmavbild  kl

 

https://www.youtube.com/watch?v=VWXewlNrZsg

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

6 kommentarer

 1. Såg det här programmet förra veckan. Du som suttit och dömt kanske är intresserad. Ett så hårresande fall av myndighetsmissbruk har jag nog inte settt förut. Kopierar från programbeskriviningen.

  Vi kunde läsa i tidningarna att industrimannen Karl Hedin blev gripen misstänkt för att ha dödat varg under hösten 2018.

  Han blev gripen en fredagskväll i sitt hem och körd i ilfart av civila poliser till Stockholm Där blev han satt i fyllecell i fem dagar och blev rutinmässigt väckt varje timme. Efter fem dagar flyttades han till en häktningscell där han fick sitta i ytterligare 26 dagar. Under denna tid har han inte fått se några bevis på de brott han anklagas för annat än ett avlyssnat samtal där han talar med sin syster och nämner ordet ”gråben”.

  Åklagaren har inte kunnat visa någon död varg eller spår av något sådant trots omfattande undersökning.

  Även fyra kollegor i jaktlaget blev fängslade. De har fråntagits sina vapen och har så länge misstanken kvarstår inte rätt att jaga, något som är deras främsta fritidsintresse.

  Han uppfattar denna brutala behandling som ett straff för att han har ifrågasatt politiken i vargfrågan och även naturvårdsverkets rätt att identifiera skogsmark som skyddsvärd. Detta är något som gör att skogen kan bli oanvändbar och mer eller mindre värdelös.

  Detta bekräftas av ett flertal markägare som tidigare har kontaktat oss på Swebbtv för att uppmärksamma detta problem, något som upplevs som en konfiskation.

  Trots att det har gått mer än ett halvår är det inget åtal väckt och Karl Hedin är fortfarande misstänkt.

  Han känner sig sviken av myndigheterna och menar att det har kommit in aktivister som har tagit över och som inte följer lagen. Trots detta får de inte några kännbara straff.

  Enligt hans åsikt är detta ett samhällsproblem och han anser att riksdagen behöver ta tillbaka makten och kräva att lagarna efterlevs av myndigheterna. En förutsättning för detta är att tjänstefel ska kunna ge kännbara straff.

  Karl Hedin har medverkat som författare i flera böcker som tar upp dessa frågor.

  Hans verksamhet inom sågindustrin och bygghandeln omsätter flera miljarder och har ca 1000 anställda. Han upplever ett påtagligt stöd av många människor i Sverige och ser inte att det har drabbat näringsverksamheten särskilt negativt ännu.

  Under våren har han hållit en mängd föredrag i möten där han har berättat om vad som har hänt honom. Han planerar att ge upp till 45 föredrag före sommaren.

  Karl Hedin förväntar sig att åklagaren skriver av fallet i brist på bevis men vet av erfarenhet från andra liknande fall att det kan ta lång tid.

  https://www.youtube.com/watch?v=sHpGR54n1dM

 2. ” Efter fem dagar flyttades han till en häktningscell där han fick sitta i ytterligare 26 dagar. Under denna tid har han inte fått se några bevis på de brott han anklagas för annat än ett avlyssnat samtal där han talar med sin syster och nämner ordet ”gråben”.” Låter märkligt, du kan arresteras i 72 timmar, sen ska du till en häktesdomare, då dras bevisningen. Mn brukar häkta en vecka, sen ska en ny häktesförhandling till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.