Låt oss syna detta som luktade skunk

olgligt e

https://www.youtube.com/watch?v=38_NOFmuhZ8

Jag lyssnade på Christina, 65, och skillnaden mellan mig och många andra är att jag har en rätt gedigen domstolsvana. Jag har också inför kriminalromanerna ”Häktad på sagolika skäl” och ”Mordet på Törnrosa” läst in allt som en kriminalkommissarie har läst på Polishögskolan. Mina läsare vet att jag gillar att plugga…

Jag lyssnade och hon säger att hon steg av cykeln i en gångtunnel och sa till några män att flytta på sig, och sen vaknade hon med skador och hon sys i bakhuvudet, och har krossat ett knä. Slagen kommer alltså bakifrån, och hon har fallit framåt, och OM gärningsmännen är de i tunneln har hon passerat dem innan hon slås ner.

I filmen talar hon inte om det utan vi får veta att hon står där, ser en som röker, en har vita skor och sen pang. Är det killarna i tunneln så har hon passerat dem och ljuger nu eller så är det någon annan som kommer bakifrån och slår ner henne.

Hon har också nånstans sagt att det var ”ensamkommande” trots att hon inte minns mycket mer än en som röker, vita skor, nått svart. Hon ska ha bett dem vänligt att flytta på sig, och det tror inte jag på.

Jag har också lyssnat noga på berättelsen vilka frågor hon fått under polisförhören och en amatör måste uppleva det som helt groteskt att hon får frågor om hon var kriminell i sin barndom osv. Det fick dock mig att bli helt säker på att nått är verkligen lurt här och jag lyckades hitta hennes efternamn via en säker källa, och att hon bor i en bostadsrätt i Jönköping har hon nämnt själv.

En sökning på Merinfo på förnamn+efternamn+Jönköping gav två träffar, och en är född 1952 i november och en född 1989. Kvinnan född 1952 bor i en bostadsrätt om 62 m² och är styrelsesuppleant i föreningen.

Hon intervjuades i en lokaltidning 2014 angående att hon slutade inom sd, och i den bekräftas det efternamn jag fick fram.

Jag har blivit lovad nämndposter men det har jag inte fått, säger hon
– Jag skrev ett mejl till medlemmarna att det är tråkigt att det är så låg IQ och EQ i partiet. Det sitter folk som inte ens gått ut gymnasiet och som inte kan någonting. Jag trodde man kunde höja nivån och de kan inte ta kritik, säger hon.

Spydig som få…

Det är utan minsta tvivel samma kvinna i tidningen som i videon ovan
Efternamnet får därmed anses vara säkerställt liksom bostadsorten. Det finns 23 med det efternamnet i länet men således bara två Christina.

Däremot är det två helt olika energier, en morsk och spydig dam i tidningen och ett offer utanför rätten.

Villkorlig dom
Skälet till att hon åkte in nu på tre månader beror på att hon har en villkorlig dom på sig, vad jag får fram.

Villkorlig dom betyder att ”okej det får gå för denna gång, du är äldre… (det är extremt ovanligt att man dömer äldre och tidigare ostraffade till fängelse vilket fick mig att höja på ögonbrynen) men OM du gör något mer rivs denna villkorlig dom upp och du får för detta också, längre fram, begrips?”

Brott som den tilltalade döms för
Försök till utpressning, 9 kap 4 § 1 st och 11 § samt 23 kap 1 § brottsbalken

Påföljd m.m.
1. Villkorlig dom
2. Böter

Utpressare lever mycket, mycket farligt
De blir inte sällan mördade men nu kom hon undan med en villkorlig dom. Polisernas frågor när i tiden hon började begå brott är helt befogade. Husrannsakan, när hon dessutom har en villkorlig på sig, är ok.

Jönköping är en liten ort och hon bör vara känd som utpressaren. Folk som begår brott gör det sällan en gång utan regelbundet och man brukar säga att de åker dit – frihetsberövas – på ett av hundra i snitt.

Vidare säger hon i filmen att man inte får säga vad man vill i Sverige, inte kritisera islam, bla, bla, bla och det är nu inte sant. Brottet omfattar inte ”en saklig och vederhäftig diskussion” och inte heller uttalanden som görs i den helt privata sfären.

Hon säger ”överallt” att det är hemskt att hon ska behöva sitta bland kriminella
christina

Överfallet ledde till att hon ”kom efter med ett par hyror” och hon har berättat att hon är fattigpensionär. Du kan ligga avsvimmad men pensionen går in ändå på ditt konto, och är hon styrelsesuppleant vet hon helt säkert att man vräks om man inte betalar avgiften.

Hon påstår att hon kommer förlora lägenheten för att hon ska verkställa. Nej, pensionen kommer även om du sitter inne.

Jag tar inte fler exempel nu på hur damen offershowar inför hela det svenska folket.

Hovrätten: ”Vart och ett av de åtalade uttalandena uttrycker, inte minst när de sätts in i sitt sammanhang, straffbar missaktning mot personer med muslimsk trosuppfattning.”

Åtalet omfattar åtta olika uttalanden under nio månader i en offentlig Facebookgrupp med runt 25 000 medlemmar. Hovrätten väger även in att uttalandena har fått stor spridning då många har delat och gillat inläggen.

Kränkande
”Sett till sin helhet ger kommentarerna uttryck för att personer av muslimsk trosuppfattning och som har mörk hudfärg är ohyra och borde utrotas i Sverige”, skriver hovrätten i domen och fortsätter:

”Innehållet är dessutom i samtliga fall utformade på ett kränkande sätt. De uttrycker just sådan missaktning mot personer med muslimsk trosuppfattning som bestämmelsen om hets mot folkgrupp avser att träffa.”

 

Tidigare publicerat:

Enligt 16 kap 8 § brottsbalken, är hets mot folkgrupp att uppsåtligen,
i uttalande eller i annat meddelande som sprids, hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

Påföljden är fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, böter.

Brottet omfattar inte ”en saklig och vederhäftig diskussion” och inte heller uttalanden som görs i den helt privata sfären.

 

 

maxresdefault

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Mycket intressant,Lena! Tack för att du hela tiden letar fram sanningen och inte räds att uttala den vilket du i otaliga artiklar visat!
    Delar för att tillrättalägga de lögner som florerar och som jag själv till viss del köpt.

  2. Det du ser är nog ett försök till känslomässig utpressning för att få den så kallade extremhögern att saml in pengar.

  3. Bra artikel som stämmer helt överens med det jag själv tagit reda på om kvinnan under de senaste tre åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.