Läsartips om Sveriges krigsplaner

kriglbSverige har i och med detta beslut att skicka stridsvagnar till Ukraina i praktiken förklarat Ryssland krig, detta innebär att Sverige har skrivit under och accepterat sin egen dödsdom.

Sverige klarar inte ens av att stoppa stökiga tonåringar i ett klassrum och än mindre ett krig mot Ryssland. I ett krig mot Ryssland skulle svenska soldater i princip slaktas, de skulle inte ha en chans.
https://www.expressen.se/nyheter/regeringen-vantas-ge-besked-om-stridsvagnar/

Kyrkan förbereder för massdöd av svenskar i krig https://nyheter.swebbtv.se/kyrkan-forbereder-for-massdod-av-svenskar-i-krig/


-Sverige är för litet att bråka med, sa Kinas förre ambassadör, och vi får se om björnen också anser det? Erdogan anser det inte.

Får jag tro video 1 är vi redan inne i ett aktivt krig.

https://youtu.be/dc0QYhyPUmA

https://youtu.be/t4nIJaEGjpA

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.