Läsartips om solar minimum, som vi ska studera på djupet 2020

sol

Skärmavbild    kl

The biggest snowstorm in recorded memory has hit Iceland. The Emigration Center is under 30 feet of snow. It has never snowed like this so horses typically remained outside and not in barns. This snowstorm has killed up to 80 horses. Nobody has ever seen a winter like this before. They must be calling this “global warming” just as insurance companies sell death insurance by calling it the opposite – Life Insurance. They certainly do not pay if you never die.

Flera läsare har tipsat om en Armstrongartikel angående snömängden på Island, tack.

Vi ska lära oss detta på djupet under 2020
Just nu hastar folk iväg av politiska skäl till t.ex. Spanien, och det tror jag är ett misstag därför att det har redan varit enorma översvämningar, och man ska nog inte bo där det är alltför platt.

https://www.youtube.com/watch?v=5faG_8pjkG8

Jag såg det då vi hade översvämning att jag klarade mig galant därför att jag bor där det sluttar. MEN… då får man inte ha ett berg bakom sig som skapar jordskred…

Mycket att tänka på framöver, men vi ska ta oss in i detta på allvar därför att det är ett vida större problem än alla andra.

Man kan lära av historien…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.