Förakt mot intellektuella ska skapas, och mannen sänkas

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Mannen, i sin egenskap av soldat, måste sänkas helt om Socialstyrelsens etiska expert Tännsjö ska få som han vill.

Eller som jag har skrivit många gånger i tidigare bloggar; Sverige är befriat den dag Tännsjö inte är Socialstyrelsens expert i etiska frågor.

Han är också författare till böcker som ”Privatliv” där han hyllar tanken att vi inte ska ha ett sådant alls.

Filmen nedan visar att västmannen i sin egenskap av soldat är krossad, det är redan klart. Dessa två unga män kan inte vinna en strid mot välutbildade ISIS-soldater som i sin verktygslåda har bland mycket annat krigsvåldtäkter.

När vi sänker mannen med den ena handen öppnar vi dörren för krigsvåldtäkter och invasion, och det visar all historia. Filmen visar västmän, som har lärt sig att det är fult att slåss, och de har inte en sportmössa i strid.

 

Slutord om ”kulturprofilen”
Jag har fått rätt många e-brev angående domen mot ”kulturprofilen”. Det är för mig svårt att förklara domen, eftersom jag inte ens förstår den nya sexualbrottslagen, och den förefaller sticka ut på flera sätt och just denna dom känns politisk.

I normala fall måste en gärningsman ha uppsåt
Dvs du måste själv förstå att du begår ett brott och ändå gör du det / fortsätter.

I det här fallet måste det vara svårt för den nu dömde att veta att målsägande upplevde samlag nummer ett som en våldtäkt eftersom hon umgås med honom efteråt, och reser frivilligt och besöker honom i Paris.

Det som skiljer vår lagstiftning ifrån resten av världens är också ansvarsfrågan dvs ett offer i Sverige är aldrig ansvarig.

Det är fullt möjligt att kliva ut på en motorväg och bli påkörd och ansvaret läggs till 100% på bilisten och det är fullt möjligt att bjuda hem en välkänd tjuv och som runtinmässigt stjäl även av dig, och få ersättning via hemförsäkringen.

Du kan, som i detta fall, följa med en ytterst välkänd alkoholiserad, och en sex-och kärleksmissbrukare, och du har inget ansvar om det umgänget går snett.

Jag gillar min far som alltid sa:
– Vill du ha problem ska du umgås med problematiker.

Man ska heller inte kika på vem gärningsmannen är, vilket jag i långa stycken anser är helt rätt, men i detta fall kanske man borde ha gjort det en aning eftersom ”alla” i kulturbranschen känner väl till att den typ av män som ”kulturprofilen” representerar har köer av groupies efter sig, och han borde inte ”behöva” våldta.

I och för sig har de flest våldtäktsmän tillgång till sex, och det är inte sex de utövar utan makt vilket varje ISIS-offer kan berätta om.

Groupies har även kvinnorna i branschen efter sig på många sätt eller så långt att man erbjuds full service mot att man försörjer Mr X samt släpar med vederbörande på kändistäta fester.

Det som stör mig är att kvinnor betraktas alltid som offer och små barn, och det betyder inte att jag på något sätt försvarar ”kulturprofilen” eller hans hobbyverksamheter.

Jag försvarar snarare vår rätt att bli betraktade som ansvarsfulla vuxna
Det som också stör mig är att lögner är ”ingenting” i vår kultur. Det finns inslag i vittnesmålen jag ogillar därför att om jag handskas med dig på ett sådant sätt att du känner dig kvävd kickar överlevnadsinstinkterna in.

Du kommer med automatik försöka slå dig fri, slå mig, riva mig etc. och detta även om jag är tio gånger större och starkare än du och dina odds är usla.

Eller så ”fryser du till is” vilket är hjärnans reaktion vid attacker och vilken reaktion det blir beror på vem du är.

Den som en gång ”fryst sig” inför en gärningsman har vad jag vet aldrig i kriminalhistorien rest många hundra mil frivilligt för att än en gång möta gärningsmannen än mindre gått ut och ätit middag flera gånger med sin baneman.

I detta mål finns vittnen som för fram det som kallas för hörsägen och ”kulturprofilen” är dömd, sju, åtta år senare, bland annat till ett i sammanhanget gigantiskt stort skadestånd, och helt utan tekniska bevis. Kändisar bör ringa polisen, om de ser en enda groupie till, med andra ord, eller i vart fall vägra att ha sex med dem.

Vi tror för mycket i vår kultur på vad folk säger och ser för lite till vad folk gör

Tomtebilderna är ifrån Kyrenia stad fotade av en svensk gäst som var solo inne i stan i går.

Ett exempel på lögners genomslagskraft är att jag har fått säkert hundra brev sammantaget ifrån bekanta som undrar hur jag kan vistas i TRNC där alla hatar julen.

Det tror man därför att propagandan är våldsam vars mål är att få ”alla” att hata muslimer – förra gången var det judar.

Sverige är det enda landet i hela världen där du kan förtala offentligt och komma undan med det. General Motors VD angav det som skäl för att lägga ner GM i Sverige. Vi borde helst igår ändra på den saken.

Metoo-rörelsen har förvånat mig
Det är flera namn som inte har kommit upp alls, men som borde ha gjort det, för om man upplever ”kulturprofilen” som en skitstövel är han peanuts mot de jag tänker på.

Vissa tycks ha en gräddfil som är extremt bred och andra, tex. Benny Fredriksson på Stadsteatern, har jagats utan nått som helst skäl.

Vad jag vet, som har arbetat i 25 år mycket nära just Stadsteatern i Stockholm, saknas rykten helt runt Benny och han friades också efter sin död.

Just när media brände av metoo, samtidigt i hela väst, hade jag en kvinna med ytterst djupa rötter inom kulturbranschen på besök i fem veckor. Vi satt lite som fågelholkar, dag ut och dag in, och vi blev båda alltmer förvånade över att Mr X och Mr Y inte dök upp på löpsedlarna.

Det var mycket skriverier just då om att ”alla” visste, men ingen gjorde något, och den delen av debatten fnyser jag åt. Om jag går på en fest, och ser Jean Kladd i aktion, jagandes one night stand, och jag ser – för det gör jag – 15-30 intresserade kvinnor, och alla minst 30 år yngre än han, och som tycks anmäla sig frivilligt, ska jag då gå fram till dem alla och säga vad?
– Tänk nu på hans fru!

De känner ju redan till allihop att han betraktas som en som konstant jagar one night stand – vilket inte är olagligt i Sverige – och de är lika väl medvetna om att de kallas för och är groupies, och det är inte olagligt att vara det heller.

Förakt mot intellektuella ska och måste skapas

Det är målet, och ingår då man bygger en fascism. Man måste slå ut allt vad intellektuella heter eftersom de är fascismens farligaste motståndare om de har IQ nog att se igenom spelen.

”En intellektuell är en person som ägnar sig åt vetenskaplig eller litterär verksamhet. De intellektuella omfattar grupper som yrkesmässigt förmedlar kunskaper och åsikter, till exempel forskare, författare och lärare. Ordet kommer av intellekt, som betyder förstånd.”

Du kan testa själv och säga ordet ”akademien” och utreda vad dina bekanta säger… du kan studera lärarnas status idag liksom forskarnas… de sistnämnd är utbytta mot Malena Ehrmans 15-åriga dotter.

Man måste få allmänheten att tänka att det där är bara sexdårar, suputer och narkomaner och folk som kränger kändisviner för att supa ner Svensson och man måste få folk att förakta kunskap samt skapa en historielös generation som knappt kan läsa.

Av exakt samma skäl torde jag, fler med mig? ha återvänt till branschen, men hälsas inte välkommen åter vilket förr har varit det normala.

För att det ska ske måste jag förmodligen producera PK-böcker, feministisk böcker, tala ut om hemska män, muslimer, skriva förtalsböcker, osv – och det lär aldrig ske.

Årets julklapp; kriminalromanerna ”Häktad på sagolika skäl” som ljudbok och MP3-skiva  samt ”Mordet på Törnrosa” som ljudbok och på MP3-skiva kommer inom kort.

Den bästa julklapp du kan ge mig är att du ber ditt bibliotek ta hem UMS-böckerna; Utmattad, Sömnlös, Mögelförgiftad och Parasitfri, som säljs billigast av Immun.se, så jag får deras hjälp att nå sjuka.

Känner du någon som lever nära missbruk så heter julklappen Botten Upp.

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Förakt mot intellektuella ska skapas, och mannen sänkas – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.