Läsarfråga om virusets farlighet

Skärmavbild klJag är ingen läkare, men har utrett de läkare som UMS använder mycket, mycket noga, och ingen av dem köper bilden att Corona skulle vara farligare än några andra virus, se deras videor nedan.

Dödligheten ligger runt 0,1%, och den föranleder inte varesig karantäner eller militärer på gatorna, som i USA.

Influensa – virusdöden – är en av de vanligaste dödsorsakerna bland gamla, redan sjuka inkl. de som har cancer, HIV t.ex.

Till vänster har vi andra dödsorsaker, jag har inte faktagranskat innehållet i bilden, men den överensstämmer med min egen Skärmavbild klbild av verkligheten.

Det blir ingen löpsedel för varje individ som dör av malaria så i våra mediadränkta sinnen ”finns inte” malaria. Blir ingen artikel om varje självmördare heller.

Eftersom vi återfinner dramat i den kortlek vi studerar, producerad på 90-talet, känns hela scenariot som överdriven teater. Jag betvivlar inte att folk dör men proportionerna är snedvridna, och är man torsk på media och löpsedlar blir man nog rejält crazymakad just nu. Löpsedlar känns som ett värre virus än Corona, och folk ballar ur här och där nu.

Känns mer som om det hör samman med det Imperieskifte vi står inför, och det nuvarande Imperiets hädanfärd, och som vi ska ha koll på framöver:

Skärmavbild kl

Den som vill lära sig mer om propaganda kan besöka swprs.org– Swiss Propaganda Research (SPR).

Dr. John Bergman D.C. 691 000 prenumeranter

55 minuter, och under den samma sak på 10 minuter

 

46 minuter och under den samma sak på 12 minuter

Dr Darren, 135 000 prenumeranter, har utrett och kommit fram till att nedstängningarna är meningslösa

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9174 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det är detta som är tråkigt, att vissa folk vill hämnas. Detta löser ingenting om man tar till samma medel som makthavare gör är man likadan som de själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.