Läsare ser en repris

Ukrainas nassar

lbDet tvångsarbete och arbetsläger som kommer att införas kommer man givetvis att döpa om till mycket fina och tjusiga namn, man döpte ju om de fruktansvärda problemen till ”utmaningar” och mycket svåra situationer till ”tufft”. Hela detta system som nu införs bygger helt på lögner, bedrägerier och manipulationer.

Adolf Hitler sa en gång; ”det enklaste som finns är att lura en folkmassa, ju större folkmassan är ju lättare är det att lura den”. Jag tror Hitler hade exakt rätt i vad han sa. Idag luras folket via en exploderande underhållning.


Precis, det blir ett tvärtomsamhälle, i uppbyggnaden. I nuläget är ”alla” irriterade på turkarna som vill ha ut terrorister, men de förstår inte varför de ska vara kvar. ”Alla” är vansinniga på ryssarna, men förstår inte varför de agerar som de gör, osv. Folk vet att man kan inte vara ”lite nyfödd” eller ”lite död” men de vet inte att folk blir aldrig ”lite nazist”.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det som nu sker i väst är enkelt att se igenom och avslöja för den som varit flitig på sina historilektioner och läst historia mycket noggrant. Få fattar vad det är som sker idag, högst 2-3% av befolkningen gör det. Den dag folkmassan fattar är det för sent, den dagen kommer ingen att våga protestera det minsta mot det politiska systemet, alla kommer att vara tysta och göra exakt som de blivit beordrade att göra. Det kan nog ta minst 5 generationer innan det blir bättre igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.