Läsare protesterar med fog

Skärmavbild    kl

lbLedsen att säga men intelektuela får skylla sig själva!De är det största svikarna eftersom de har röst vilken majoriteten av befolkningen inte har av sjäklara skäll . De säljer sig billigt för vilken agenda som helst, och är elitens främsta verktyg för den mentala förtrycket av folket. Det är den bistra sanningen.

Det är mycket sant, ja, men också nej.

Om du backar bandet före 1995, och jag hade kommit på en lösning mot utmattning och hjärndimma hade du sett mig i Rapport, Aktuellt, alla soffprogram du kan hitta, samtliga stora tidningar hade kört det på sina ettor; Gåtan är löst!

TT meddelade 850 redaktioner detta år 2016, och det blev locket på överallt, Malou är fortfarande kvar på min FB-lista men hon tycker nog synd om mig som har tomtar på loftet. De klassar det som alternativmedicin = humbug. Tänk att Lena Holfve förlorade sin berömda moral… säljer väl humbug-alger till folk nu???

Anna hade kunnat sätta ner foten men en påpasslig social skandal slaktade hela henne, och jag var med då på 80-talet, och vet att 95% av uppgifterna är påhitt. Per Ahlmark hade kunnat sätta ner foten men slaktades också via en dotter.

Skärmavbild    klEkonomin är byggd så, vi har skyhöga skatter eftersom vi räknas som arbetsgivare,  att vi är beroende av t.ex. biblioteksersättningarnas stipendier, och det är inte ens idé att jag söker för jag håller ju på med humbug, och ska inte stöttas.

Jag frågade Gedin nyligen vad hon och Förläggarföreningen har läst av kinesen i verkligheten, inget svar. Är nog samma där… Tänk att Lena Holfve förlorat sin klara blick, och nu är hjärntvättad av kommunister i Kina.

Jag drev Skrivskolan i många år, och såg rätt snart att de som får debutera idag måste skriva om brännvin, medberoende, stötta sociologin etc. Du kan vara hur begåvad som helst – hjälper inte.

Skärmavbild    klOch eftersom ”alla” har den bild vår läsare har, mer eller mindre, så ser man bara dessa statsanställda – statsberoende – underhållare framför sig, om jag säger ordet ”författare”, och man tänker inte på Ana som flyttat hem för att hon ”tröttnade på kulturklimatet” – eller att jag sitter här nere – och blir ombedd av Det Stora Förlaget att skriva deckare, ”Sömnlös” är helt ointressant – trots att halva folket inte kan sova, och metoderna i den löser problemet.

De du ser idag är på ett eller annat sätt en medlöpare, medvetet och avlönat eller oavlönade nyttiga idioter, men några andra ser du inte idag, och det började 10 sekunder efter detta TV-program; slakten av den svenska författarkåren, vips var samtliga arbetarförfattare i Rabénhuset väck, och vi fick en ny förläggare, en fd. skohandlare, och sen fick ni pallböcker från USA, och ”Operation; nu gör vi Bimbos av alla” startade plus att alla intellektuella ska föraktas. Två flugor i en smäll!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.