Läsare om sin egen fattigdom

lbHej Lena!

Sanningen om Sverige idag. Detta verkar nog vara otroligt för de flesta, men min ekonomi är så dålig idag pga låg lön, hög skatt, skyhöga elpriser och långt att pendla till jobbet gör nu att jag funderar på att kallställa mitt hus och stänga av huvudkranen till vattnet och pumpa ur allt vatten ur systemet för att förhindra att ledningarna fryser och stänga av allt som drar elström och endast elda upp värme med ved för att få ner kostnader. Ja så här illa kommer det nu att bli för allt fler. Fattigsverige är nu tillbaka.

Fattigsverige innebär att vi återvänder till hur det en gång var med fattigdom, misär, dålig hygien, ruttnande tänder i munnen och sist men inte minst lär folk totalvägra skaffa barn vilket slutligen kommer att krascha Sverige totalt pga hopplös demografi.

Jag har nu blivit tvungen att vrida ner värmen på elementen så mycket att det är högst 6-7 grader varmt då jag kommer hem efter jobbet. Ja så här illa är det i Sverige nu.

Fattas bara att vedeldning förbjuds för att ”rädda klimatet” så börjar svenskar frysa ihjäl. Ingenting förvånar mig längre då politikerna gör allt för att jävlas med folket.


Du kan vara tvärsäker på att vedeldning förbjuds. Folk ska ha problem, de ska inte lösas, uppror ska fram. Jag kan inte se några avvikelser från de scheman vi använder, och jag är numera rätt säker på att starten på bygget var 1975.

Jag lever utan centralvärme, och vi kan ha kallt i januari och februari dvs det går ner till +18C inomhus, och jag använder elfilt och eltofflor ibland. Jag värmer alltså inte upp hela lyan, bara mig själv i cirka 30 dagar.

Jag sökte nu men CDON hade slut… Digideal slut… De lär ta slut.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Fascismen är det sista försöket att pressa ur de absolut sista pengarna av folket, sedan rasar hela samhället sönder och samman och allt måste startas om på nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.