Läsare om medlemsavgiften, och en freedom-idé

Skärmavbild    kl

 

lbHej Lena
Jag brukar inte skriva så mycket  eller kommentera men vill gärna ge ett svar på din fråga om att någon i sällskapet tyckte att avgiften skulle sänkas och att detta hade diskuterats. Vet jag inget om men kände att detta vill jag svara på!

Det tycker jag inte! Du beskrev nån gång har jag för mig att det var kärlek att betala en summa varje månad. Ett positivt utbyte. Energi!

Det är det. Vart i Sverige kan jag läsa sådant som du skriver? Ingenstans. Och då får man ändå betala mer för ingenting på de flesta stora tidningar vi har. Jag har lärt mig mer av dig än vad jag gjort under flerårig utbildning bland annat på universitet. Jag hyser också stor aktning för din intuition samt dina enorma kunskaper. Plus att tryggheten är stor, jag kan lita på att det som står stämmer.

För mig är det ett privilegium att få ingå i ditt slutna sällskap och ta del av allt. Det betalar jag gärna för och du kan också höja avgiften med gott samvete. Du är värd varenda krona!
Vi ska vara glada för att du delar med dig av allt!

Ha en trevlig kväll!
Mvh
NN


Tack, också till er alla för ni är nån form av försökskaniner…  för mig alltså…  Men jag kommer inte att höja den i systemet för jag vill inte slå ut ev. kunskapshungriga människor som t.ex. är sjukskrivna.

Men, du gav mig en idé, för du är den andra som säger att jag gott kan höja, och då gör jag det men frivilligt.

Jag har skapat en donationsknapp, man väljer belopp själv, man kan ställa in att det ska dras varje månad t.ex. eller bara en gång, och då bör det bli bra för alla, och de som tycker att tjänsten är för billig nu kan reglera det själva och individuellt.

Det är vad jag vill kalla för äkta freedom… och själva donationsknappen lägger jag också ut på medlemssidan.

Swish 0768140317 funkar också.

Klicka dig till Paypals donationssida

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.