Läsare om klimathetsen

Gammal bild

lbLars Bern: ”Vi terroriseras av klimatfascister” https://nyheter.swebbtv.se/lars-bern-vi-terroriseras-av-klimatfascister/

I väst går vansinniga ideologier före sanningen. Hela väst är på väg att bli fascistiskt och nu används klimatet som vapen.

En sak kan man fundera på, varför skulle folket försvara ett land som Sverige där skatterna är så höga på arbete att en arbetare knappt får något över? Detta kan verka grymt sagt, men det vore inte en dag för tidigt om det uppkäftiga Sverige fick en rejäl omgång kokstryk av Ryssland.

Jag vet inte hur mycket sanning det är i detta, men om jag minns rätt läste jag någonstans om att det finns folk i västvärlden som börjat be till klimatet likt troende som ber till Gud, om detta stämmer ligger vi illa till snart. Klimatet har ju faktiskt blivit som en stor religion i hela västvärlden. Hur som helst lär det inte dröja länge till förän vi får stenhårda klimatlagar, lika hårda och brutala som lagarna var i Nazityskland, dessa vidrigheter kommer än en gång att uppenbara sig i väst, vilket Ryssland upptäckt och lär stoppa Europa och väst en gång för alla.


EU påstås vilja införa koldioxidskatt…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.