Läsare, kolleger, vänner, bekanta kan se upp nu

Det som brukar hända en själv är att det kommer mycket porr via e-posten, kan vi kalla det för, och fejkade konton används för att försöka få kontakt.

Sen används folk som flying monkeys, se video 3+4, och meningen är att det ska snackas ohyggliga mängder skit om en, som alltid är projiceringar.

Dvs säger den sjuke; ”Hon är djupt oärlig!”, så talar vederbörande om sig själv.

Den här typen av aktiviteter är alltid konstruktiva därför att man får chans att rensa ut i bekantskapskretsen. Folk som verkligen känner en går aldrig på sånt här, vettiga människor vägrar vara ryktesspridare eller – mottagare.

De som står på är givetvis mycket mentalt och känslomässigt sjuka, och ju sjukare Sverige blir desto fler lär de bli.

Spread the love
Om Lena Holfve 9833 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.