Läsarbidrag om sexuella konsekvenser

lbNästan alla relationer tar slut i Sverige och resten av västvärlden. Idag tar relationer slut redan innan de ens har skaffat ett barn, och sedan bär det av till nästa relation, som tar slut ännu fortare och på detta sätt håller det på ända tills att folk slutligen blir både ensamma och barnlösa. Västvärlden begår ett kollektivt självmord utan att fatta det.

För varje relation som tar slut blir människan allt psykiskt trasigare, detta har de vetat om i öst i tusentals år men vi här i västvärlden vet ingenting om detta, vi gjorde det förr, men efter sextiotalets intåg med den s.k. sexuella revolutionen försvann all kunskap om relationer, och nu sitter vi i en sådan trasig situation att det lär ta minst hundra år att reparera det.


Det stämmer bra det att öst känner till detta väl men det är, som du skriver, okänt i väst, och offren är många.

Jag skrev lite om det i boken Fyy 17 – en bok om tonåringar, kom väl ut 1986, och jag blev rätt rejält utskälld avseende detta.

De bryts ner synbart framför ens ögon, och ligger de med solklara bedragartyper är de snart en bedragartyp själva, jag har sett det övertydligt på nära håll. Det var helt bedrövligt att stå vid sidan och se det förfallet, och förstå varför.

Rensa din sexuella aura, och varför det är nödvändigt

Videon ingår i läsarens text:

Spread the love
Om Lena Holfve 10695 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.