Uppdat; Läsarbidrag om rockaden samt Woodstock

Gammal bild

lbHej Lena!

Jag ser att Europa och USA, hela väst är på väg mot samma system som det gamla kommunistiska östblocket. Det trasiga system östblocket lämnade är nu väst på väg mot, en total polvändning.

Västs ledare håller på att införa en kommunistisk diktatur med hjälp av det påhittade ”klimathotet” och ”hotet” från Ryssland, detta kan man se med ett tränat öga att ”läsa mellan raderna”.

Man ser genom historien att väst började förstöras och förgiftas redan i slutet av 50-talet med rockmusikidoler och sedan blev det ännu värre på 60-talet med ännu fler rockmusikidoler och knark. Det är bara att se dokumentären om Woodstock-festivalen som hyllade droger likt Gud.


Ja, övertydligt så, och ryssarna vet det. Jag hör det på Lavrov lång väg, och de kan ideologier, det kan nog ryssen på gatan oftast också.

Det mest intressanta i nuläget är att McCarthy såg när det började i väst, alla skrattade… Eftersom han ramlade ner i kolkällaren på 50-60-talet kommer det givetvis ta tid innan någon på allvar vågar säga samma sak.

Det vimlar av berättelser hur folk uppförde sig i gamla DDR t.ex. och jag ser repriser bland svenskar nu.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.