Läsarbidrag om hur de som arbetar blir blåsta

lbDet var länge sedan jag upptäckte hur blåsta folket blivit av parasiter som tjänar stora pengar på att inte göra någonting samtidigt som det arbetande folket beskattas hårt, så hårt att folket tvingas sätta sig i skuld genom att ta banklån och vips så blir folket blåsta en gång till. Hela västs system och samhälle är så genomruttet att det förtjänar inte att överleva och bör gå under så fort det bara är möjligt, helst igår.
https://penningreform.blogspot.com/2023/01/vi-lever-i-en-parasitar-rentierekonomi.html

Samtidigt bedövas det arbetande folket med alltmer skräpunderhållning, dvs skräpunderhållning som anpassats exakt för att bedöva en lågutbildad och ovetande underklass. Makten vet in i detalj hur de ska blåsa den arbetande obildade folkmassan.

Som det nu ser ut är det totalt meningslöst att folket fortsätter att arbeta.

Man fattar direkt att nazismen vaknat till liv igen i Europa och USA. Nazismen var bara vilande från 1945 men har åter vaknat upp, men 99% av folket fattar det inte men lär göra det då både kylskåpet och bankkontot gapar tomt.
https://www.8dagar.se/2023/01/borrell-eu-maste-slutfora-napoleons-och.html

 


Jag säger inte emot.

Listan

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.