Läsarbidrag om fattigdomen

lbEftersom som de flesta svenskar i nutid inte vet någonting om historia lär de flesta få en chock över hur illa det kommer att bli mycket snart. Sverige var en gång i tiden Europas allra fattigaste land och lär nu återigen bli.

Nu ska svensken äta skit för att ”rädda klimatet”, man använder klimatet som skynke för att dölja hur illa det kommer att bli, samtidigt slår man ut de svagaste som saknar pengar i hopp om att de ska svälta ihjäl, som om inte detta vore nog höjer man elpriserna för att gardera sig om att helt slå ut de svagaste, dvs gamla, handikappade och sjuka. Nazismen är nu fullt synlig men ännu fattar inte dumsvensken vad som sker.
https://samnytt.se/svt-vi-ska-ata-dyngbaggar-fran-komocka-for-klimatet/

Nazismen är lika synlig nu som den var på 30-talet, det enda som snart visas på TV är sport med unga och mycket vältränade och kärnfriska människor och helst ska de vara snygga också, och så mängder med program med kändisar och mycket reklam, men aldrig ett ord om hur människor har det i verkligheten, detta är en exakt repris från 30-talets Tyskland. Men detta går inte in i skallen på dumsvensken, svensken är exakt lika dum i huvudet som de unga tyskarna var på 30-talet.

Inflationen kommer att slå sönder allting i sin väg och orsaka enorm förödelse precis likt som på 30-talet, och vi vet ju hur det gick 1939 då andra världskriget startade, det lär gå lika illa nu om inte ett underverk sker nu, helst igår.


Källa bilden ovan

mogel


Det är ingen idé att limma på folk etiketter som ”dumsvensken” när jag t.ex. tror att två miljoner är mögelförgiftade, då kan man inte ens tänka.

När jag var som sjukast och kom ut från Coop hade jag en bilnyckel i handen men kom inte ihåg att jag hade en bil, hur den såg ut, var jag ställt den.

Jag tryckte på knappen på nyckeln, den funktionen kom jag ihåg, och en vit Golfs baklyktor blinkade, den låg nere i ett litet dike vid Coops parkering. Jag hade glömt dra handbromsen…

Det var sista gången jag körde den, sålde den innan jag glömde bort hur sjuk jag var. Jag hade hjärnan full av aluminium, den metallen finns i svenskt regnvatten, och Petrea K Marklund som var förgiftad av mögel har tonvis med liknande upplevelser.

Vi två var utan minsta tvivel ”dumsvenskar”, jag fram till 2015, och hon fram till 2019, och jag vet att dessa 2 miljoner kommer inte fixa vad som ligger framför oss, no way, de har inte en sportmössa.
En gång lagade jag middag två gånger, hade glömt den första…

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Jag tror inte att svenskarna är mer dumma i huvudet än andra, men däremot tror jag att det är sekulariseringen och avkristnandet som gjort svenska folket nonchalanta, okunniga, naiva, godtrogna och i många fall direkt dumma. Det som politiker genomför idag hade varit totalt omöjligt att genomföra då de äldre generationerna levde, de äldre generationerna var handlingskraftiga till skillnad från dagens unga generation. Sekulariseringen har gjort svenska folket mycket sårbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.