Läsarbidrag om det demografiska problemet

Invandring Diagram

lbAtt Sverige ser ut som ett stort ålderdomshem beror till största del på just avkristnandet och sekulariseringen, jag har hört unga kvinnor säga ”att bilda familj är inget för mig” och att ”barn är ett hinder för karriären” osv. Jag själv har heller inga barn och lever ensam vilket beror på att många av oss arbetargrabbar blev helt enkelt bortvalda av tjejerna då vi var unga på 80-talet just pga att vi var ju ”bara arbetargrabbar” och vi var inget att satsa på och de med ”finare” utbildningar kom i första hand. Det var väldigt många av oss arbetargrabbar i min generation som förblev barnlösa ungkarlar.

Man kan nästan säga att nästintill en halv generation män bildade aldrig familj och gick förlorade.


Sett med universums ögon är vi ett värdelöst folk i princip eftersom vi har vägrat att reproducera oss sen -30-talet, räkningen kommer nu. Det klagas redan över att det inte finns folk, och det lär bli etter värre om fem, tio år. En lantmätare sa mig att det kommer ta många år innan man ens kan få ett bygglov.

Jag personligen har ställt in mig på att vi försvinner helt som nation, och slutligen som ett folk, resterna kan möjligen samlas ihop av drottning Estelle i framtiden. En orsak är just att vi begår kollektivt självmord:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.