Läsarbidrag om demokrati

Moberg såg igenom 1956! Nu talar vi om en för-fattare...

lbMen Sverige och väst har inte nått den absoluta botten ännu, litet längre fram i tiden kommer även sannolikt grovt kriminella och utvecklingsstörda att kvoteras in i politiken under västs värderingar ”allas lika värde”. Sverige kommer att vara ett av de första länderna att totalhaverera i väst.

Ju värre och vidrigare ideologier väst tvingar på folket ju effektivare propaganda måste användas, Nazityskland gjorde likadant på 30-talet, nämligen att använda sig av allt intensivare och slugare propaganda.

Ideologin ”allas lika värde” kommer att stå Sverige dyrt, omyndiga tonåringar, grovt kriminella, utvecklingsstörda, bedragare osv, osv kommer att kräva exakt samma rättigheter och friheter som skötsamma medborgare, och eftersom Sverige lovat att ”alla är värda exakt lika mycket” tvingas till sist Sverige att uppfylla just detta löfte ”allas lika värde” vilket innebär att Sverige står inför det värsta problemet i historien.

”Olle måste motas i grind” innan det är för sent.

Och nu är det tyvärr för sent att lösa problemen.

Väst skryter med sin ”demokrati”, men vad är demokratin värd när det ser ut som det nu gör? Det rätta svaret är: absolut ingenting.


”Allas lika värde” är en felöversättning, korrekt är ”alla har rätt till värdighet”
Jag uppfattar också att man påstår i ett att Turkiet och Ryssland t.ex. är diktaturer, det är nys, de har val och parlament. Det är väldigt mycket snack om ”regimen” och att vi är de enda som har demokrati dvs val.

Presidenten talar till parlamentet; Världen  består av fler länder än fem.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.