Uppdat räknefel – Läsarbidrag, och en ny spännande lista

Atelje Lugnet, Boden

lb
Hej Lena!

Som jag har insett sedan en lång tid tillbaka är vi på väg mot en fascistisk ekonomi och ett brutalt samhälle med svår fattigdom och misär och som endast kan brytas ner utifrån, som t.ex när Nazityskland krossades, men det finns en sak till som kan totalt utplåna en fascistisk regim, nämligen om folket vägrar skaffa barn och bilda familj, inte ens den brutalaste diktatur överlever detta. Vi ser redan nu i Europa och främst i Sverige att alltfler vägrar bilda familj.


Jag har startat en ny lista kallad ”Nya imperiet” som ska följa skiftet, och indirekt vår befrielse men inte Amerikas, tror jag. Jag lutar mig mot väldigt lite; det faktum att Kina byggt städer vi känner igen, betyder välkommen, och som står tomma, men inga amerikanska.

Jag gissar att nyckelpersoner kommer tas ner till dessa städer för att utbildas helt sonika i bland annat fascistisk ekonomi. Jag sprang på en 22-åring här igår som tar sprutor för 250 euro i månaden mot reumatisk värk. 3000 euro per år… 30 000 euro på tio år. Såväl kinesisk som indisk medicin botar det utan piller eller sprutor. En botad patient i väst är en förlorad kund.

Den kommer alltså inte innehålla nedbrytningen av det nuvarande imperiet utan enbart vad som byggs i det nya.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.