Läsarbidrag; Hur ser du på Sverige?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Man leker med iiv för att förödmjuka och provocera…

Ungefär var tredje vecka utvisas någon, som har ett liv och jobb sen länge i vårt land, för absolut ingenting. Just denna kvinna ska ha tagit ut för lite semester.

MEN vi ska inte glömma bort att det också publiceras likt en ständigt återkommande förödmjukelse vilket det också är, dels mot den enskilda individen men också mot oss alla, eftersom man någon eller några dagar senare publicerar att nån mördare eller våldtäktsman får stanna.

Ovan la jag en bild föreställande ”det scharlakansröda odjuret”, och en läsare hälsar att det är bara att läsa Bibeln så vet man vad som kommer att hända, och i det här fallet kapitel 17 i Uppenbarelseboken. Odjuret anses vara FN, och därmed NWO, och som går under, längre fram.

Jag har stor respekt för våra gamla invandrare inte minst därför att de inte sällan vet mer om samhällssystem än vad vi normalt sett gör. Gissningsvis gapar de av förvåning över att cirka 10% röstar på vänsterpartiet eftersom de gamla invandrarna ofta har flytt ifrån just kommunismen. Jag frågade en läsare om han flytt från det systemet, och om han upplever att Sverige är en kommuniststat dvs. hur långt man har kommit i bygget av en bred kommunism i botten med en fascistisk ekonomi på toppen.

 

Hej Lena
Jag ska besvara dina frågor. Min mamma gifte sig med en svensk på 70-talet och eftersom jag fortfarande var under 18 år flyttade jag till Sverige sommaren 1977 strax efter det att jag blev 18 år. Det tog ett år att ordna all byråkratin i Tjeckoslovakien. Som du ser flyttade jag hit av andra orsaker.

Din andra fråga handlar om Sverige är en kommuniststat. Svaret är både JA och NEJ.

Styrkan för en kommuniststat ligger i hur mycket anger människor varandra samt repressalier av polismakten. Jag kan inte påstå att människor anger varandra och eller att polisen skulle komma om natten och hämta människor.

Däremot finns det i Sverige en NWO bevakning av människor och vissa vanliga medborgare är medvetna om att denna finns. Till denna skara som är bevakad hör kändisar, politiker, eller människor vars bloggar läses av många och där den potentiella påverkan av den breda folkmassan finns. Här finns repressalier i olika steg. Osanningar i pressen, ryktesförstöring, hot både verbalt och med handling, samtal till arbetsgivare, trakasserier från myndigheter m.m.

Här skulle jag definiera Sverige som NWO stat. Vad är då skillnad mellan en kommuniststat och en NWO stat?

Kommunismen kom efter WW2. Människor hade det knappt och genast hamnade de i en planekonomi. Lärarna avskedades och nya lärare som propagerade för kommunismen anställdes och därmed säkrades framtida generationer, många sattes i fängelser. Kommunismen införde man rakt av.

NWO bygger man!
Det är skillnad. I NWO bygget gäller det att få så många som möjligt med på NWO tåget och få människor att tro på det. När du har en mängd människor i ett samhälle så kommer dessa människor att försvara sin världsbild med näbbar och klor och de människor som inte har denna världsbild blir till hot och förlöjligas. Detta är en stor skillnad mot kommunismen men folk i allmänhet förstår inte detta.

Folk förstår inte att de jobbar redan för NWO och bygger ett samhälle som ska ha bara en livsåskådning och en världsbild som är byggd på hänsyn till naturen som den nya moder och gudinnan. Dessa gränser och denna hänsyn kan man ständigt flytta så att en total ofrihet uppstår.

I NWO krymper människans egen skapandekraft till noll, kunskap inhämtas av ”faktabaserade” internet så att den som är fast i denna världsbild aldrig kan komma ur den eller kliva åt sidan så att man ser en annan verklighet av tillvaron.

En labyrint är färdigbyggd och skulle du mot all förmodan hitta en utgång står där vakter i form av Soros finansierade och välmenande föreningar som värnar ”frihet” och ”respekt” för livet. Herde ser verkligen till att inget får lämnar flocken.

De människor som ständigt utbasunerar WW2 hemskheter som skedde i Tyskland agerar en dimridån för att vi inte ska se och observera (avslöja) de hemskheter som sker idag i demokratins och frihetens namn.

Samma sak är det med kommunismen. De människor som ständigt utbasunerar kommunismen gör människor blinda så att de inte ser NWO bygget förrän det är försent.

Den största skillnaden mellan kommunismen och NWO är tillvägagångssätt. Kommunismen införde man rakt av som en komplett idé, ett system.

NWO däremot bygger man och i detta bygge är dåligt samvete och rädsla det primära. Rädslan för allt, klimat, bakterier, naturen, djuren, människor, våld, ja precis allt.

De flesta människor som är fortfarande formade i sitt tankesätt av kristendomens tjat om skulden förstår inte detta. Skulden fortsätter och Gud i paradiset är utbytt mot naturkatastrofer och människans hemska påverkan. Alltså NWO är byggd på rädsla vars huvudtes är att skuldbelägga människan. Hur argumenterar man med en människa som är fast i NWOs rädslans grepp?

Lösningen finns i att människor får nog och slutar att vara rädda. Rädda för sina egna påhittade spöken och förstå vilken mental ok som de fastnade i tack vare en viss elit som vill leva på bekostnad av andra med hjälp av psykologin där rädslan är det primära.

Själv skapar jag mig ett liv utanför NWO och jag märker av det du beskriver i dina artiklar. Den nya Jorden baserad på vissa vakna människors mentala tillstånd som i sin tur påverkar det morfogenetiska fältet som är ett Ljus i världen och därmed blir manipulation och rädslans grepp mer och mer synligt och de som försvarar lögnens rädsla blir mer och mer desperata i sin argumentation. Vi har redan två världar, den ena byggd på tillit, känsla och synkronisitet och den andra som är byggd på rädslan…

Du skriver att energifolket säger att snart är det dags att välja väg. Rädslans eller kärlekens väg. Jag har energimässigt funderat över varför energifolket säger detta och har kommit fram till att hittills har vi gått på samma väg. D.v.s. rädslans folk och energi folk har gått bredvid varandra fast med olika syn på tillvaron.

Energifolk lever sitt liv autentiskt och i nuet i sanning och synkronisitet

Rädslans folk lever sitt liv i illusionernas lögner som ständigt måste försvaras.

Enligt vad du skriver på din blogg har vi kommit till ett vägskäl vilket jag också tror.

Energifolket och rädslans folk kan inte samexistera p.g.a. att rädslan vill försvara sin rädsla med näbbar och klor och mer och mer makabra lögner och manipulation kommer fram. Rädslans makt är desperat helt enkelt. Desperat över att tappa kontrollen för att folk som inte är rädda går det inte att ha någon kontroll över.

Under årens lopp har jag sett många engagerade människor som har blivit av med både bankkonto och möjlighet till försörjningen. Allt syftar på att begränsa det fria ordet och det fria skapande.

Jag tycker bestämt att det tillvägagångssätt som staten behandlar dig på kan mycket väl ha med dina åsikter och din hemsida att göra.

Sådant ser man inte med blida ögon på
Det som händer dig för närvarande talar också om ett stort synkronisitet där lösningar kommer i andra formen så att du klarar av detta.

Jag läste någonstans om en kille som byggde upp med sin fru någon sorts hälsoverksamhet här i Sverige men av någon anledning tog banken i beslag hela deras arbete. Han skrev i den artikel om en lag som handlar om att skadan för den enskilde inte får vara större än den nytta som en indrivning ger. I hans fall har man helt förbisett detta och han förlorade allt. Jag kan tyvärr inte hitta den artikel hur mycket jag än ansträngde mig. Men leta efter den lag med ovan beskrivna intentioner om den finns och skulle kunna åberopas.

Ett tag upplevde jag att människor inte förstår mig och därför bestämde jag mig att börja översätta annorlunda videos så att människor kan bilda sig sin egen uppfattning och ha tillgång till samma information som jag. Därför började jag texta videor på svenska och har hunnit hittills med fyra videos därav är tre stycken om energi på jorden som Sergej har gjort. Nu har jag precis översatt en video om Tesla, men nu väntar själva textningen av filmen så den lär komma förhoppningsvis senast i slutet på mars månad;

:https://www.bitchute.com/channel/ivanbjorn/

Så mycket av mina tankar

Med vänlig hälsning Ivan

 

Orsaken är nog en helt annan…

Jag tackar för det värdefulla läsarbidraget, och Ivan är inte ensam om att dra slutsatsen att min blogg eller arbetet med UMS ligger bakom det statliga nästan utopiska agerandet som jag beskrev igår, och som vi ska följa upp sen hur det gick i domstolen.

Ska vi tala energier är det dock inte så därför att en energimänniska skulle omedelbart peka på att jag har Pluto i det andra huset, och då åker man berg- och dalbana ekonomiskt och den själsliga utmaningen är att aldrig ändra grundvärderingar, trots det.

Det är inte första gången i mitt liv som jag ruineras utan den tredje, och jag har frågat ett energiproffs i Indien som sa mig att denna gång är det den sista i mitt liv, sen slipper jag ruinerandet för gott.

Den första gången drog jag igång i rekordfart och skapade i princip fem nya småtjänster, och hoppades på att åtminstone någon av dem skulle fungera. Fyra år senare stod jag med fem stora tjänster, för alla fem fungerade, och jag tvingades slutligen ha som mest sex personal.

Jag har gjort samma sak denna gång, och nu är två småbäckar redan uppfunna, och ska sjösättas när de är klara, och jag lär komma på mer under våren, men denna gång vill jag ta det lite lugnt med antalet nya småtjänster så jag inte hamnar i samma sits igen, dvs. att alla blir väldigt stora, så det krävs en massa personal för det orkar jag inte med.

Principerna / etiska regler rubbas inte
Mina grundvärderingar förändras inte nu heller dvs jag förändras aldrig om jag är helt ruinerad alternativt tjänar 800.000:- om året.

Mina vanor förändras omedelbart när Pluto kör…  jag lär inte åka på någon kryssning nu t.ex. utan främst arbeta långa pass.

Jag är inte det minsta orolig, och jag ser fram emot att göra mig helt oberoende av Den Svenska Staten, så har den heller ingen makt sen, för det kommer jag att göra. Det bestämde jag direkt;
– Nu är det bra, och färdiglekt med mig. Jag tackar för FN:s nya regler och skattar framledes i en mänskligare stat än i den humanistisk stormakten.

Makten ligger alltid hos den som agerar, och aldrig hos den som reagerar
Därför är det ingen som har sett mig t.ex. i ett demonstrationståg, jag debatterar aldrig, skriver inte på namnlistor, etc. Det blir heller inga offentliga artiklar eller nån bok om saken av samma skäl; Makten ligger alltid hos den som agerar, och aldrig hos den som reagerar.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Läsarbidrag; Hur ser du på Sverige? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Tre dagar kvar… - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.