Läsarbidrag, en som varit i TRNC, och vad beror kärleken på?

lbStora rubriker om folk som går förbi vaccinkön, chefer och vårdpersonal som tar det före människor i riskgrupp. Samtidigt ringer en svårt cancersjuk kvinna i riskgrup in, hon står alltså står i tur för vaccination, och frågar om hon möjligen kan få vaccinet innan nästa omgång av cancerbehandlingen kör igång. Hon blir utskälld så hon gråter och beskylld för att försöka smita förbi kön. Varken att gråta eller att smita före andra ligger för henne.

Lite djävla respekt och nyanser kan jag tycka att man kunde ha. En vecka senare ringer de och erbjuder henne vaccin, men nu kan hon inte ta vaccinet på ett halvår pga av att de har startat behandlingen. Nu är inte jag så positiv till vaccinet, men man ska behandla människor med vänlighet och respekt. Och människor måste få välja själva.

Och för henne kanske det är rätt? Hon längtar så efter barn och barnbarn, att kunna träffa dom. Jag blir mer och mer mörkrädd av en del folk i det här landet. Och drömmer starkare och starkare om en ateljé, musikstudio och boende på TRNC.


Jepp, folk blir bara mer och mer otrevliga och elaka.

Ovan har vi ett klipp från en dialog med min stora matbutik. Jag, som är mamma till att lakrits ens finns på ön, bad dem ta hem en ny speciell lakritssort.

Till höger har vi en vännina, som vill rycka ut om jag behöver få hem något till min självvalda karantän.

Jag tror att få eller ingen skulle slänga hjärtan omkring sig i Sverige därför att precis allt sexualiseras inklusive vänlighet.

Här slänger vi inte bara hjärtan omkring oss utan breda leenden, kramar, folk säger ofta ”I love you!” till mig, och de raggar alltså inte.

fascimDen sexualiseringen ingår i schemat för hur en fascism byggs och den är helt absurd.

Jag har varit med om:
-Ursäkta, vet du vad klockan är?
-Jag är faktiskt gift!!! Grrr…

Det tog mig ungefär fem år att förstå hur man bygger upp det nämligen genom att inte ha en kontrollerad sexhandel.

Den reglerade leder till att one night stand och raggning går bort helt, det är förbjudet, ser polisen dig ragga på stan / marknadsföra sex via ”sexig” klädsel, etc, lär de säga ifrån – åk till gigoloklubben, och sälj eller köp på nightclubs för män, och för kvinnor; köp på gigoloklubben eller sälj på nightclubs.

När folk inte raggar kan du uttrycka hur mkt vardaglig kärlek som helst, och det gör man också, överallt, vilket skapar ett mycket mänskligt samhälle.

gigolo

Jag har talat med 30-åriga svenska män om detta, och de säger att de vågar inte vara vänliga därför att risken är så stor att de åker dit för sexuella trakasserier.

Här får du ragga, så mkt du vill

Spread the love
Om Lena Holfve 9174 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.