Lär dig hata, och hata rätt, så jobbar du gratis åt NWO

Sverigebilden darhus e
Ateljé Lugnet, Boden

Skärmavbild    klInfo: Jag ska byta sändlista då jag återkommer till TRNC för den inbyggda sänder uselt. Jag kan dock inte göra det nu.


 

Det var en bekant, som inte läser mig nämnvärt, och som flög på mig på FB och den texten är i mina ögon ”typiskt svensk”. Vi kan lära oss mycket via den.

Kvinnan blev uppenbarligen provocerad av att jag hade skrivit om Saudi – som ska hatas – att de ligger i topp avseende en empatisk befolkning.

Anna Wahlgren och jag talade en hel del om isoleringen och att vi isolerar oss även ifrån Norge, Danmark och Finland. Den isoleringen måste vara planterad, målet är väl rädsla, och den börjar bli helt absurd. Gamla läsare kanske minns Siwerts bok ”Folksjäl-som i en filterbubbla” där han skrev att vi tål ingenting utifrån. Det är begripligt eftersom omvärlden presenteras så skrämmande som den gör.

Det är alltså en energifråga, och ingen lär kunna ändra på det 
Flyttar du fru A, B och C, som nu inte tål omvärlden, ifrån Sverige förändras den energin direkt och de kommer lägga ner isoleringsönskan. Nu lär de inte flytta på sig eftersom de inte tål… så den blir kvar i dem.

Om vi börjar med att analysera texten har skribenten blandat ihop Turkiets och Saudis ambassad för hon menar helt säkert avrättningen av Jamal Khashoggi som i väst har presenterats som en journalist. Man tiger som muren om att han och hans farbror var stora ISIS-män, vapen-och knarkhandlare. Man tiger också om att 40 länder gått samman för att eliminera ISIS-folk var de än befinner sig på klotet. Kvinnan vet inte det eftersom hon är svenska, och vi blir nyhetsmässigt superblåsta  jämt.

https://www.youtube.com/watch?v=4Ht6XQtcaZ8&t=1s

Hon tar också upp avrättningar, och det skiljer oss ifrån andra så långt att hos oss får knarkhandlare avrätta en hel skola om de vill drogvägen, och i många länder avrättar de just knarkhandlare. Jag har skrivit förr om hur de tänker.

Vi är nog ensamma i världen om att anse att vi ska lägga oss i hur alla andra sköter sina länder men inte sköta vårt eget. Om jag slås ner lär ingen ingripa. Är alla upptagna av att lyssna på P1 som tror sig ha hittat skäl att attackera Saudi? De har 32,9 miljoner invånare och P1 har lokaliserat 1000 missnöjda tonåringar. Det hittar jag utan problem bara i Farsta.

Skärmavbild    klMen det intressanta är att andra länder meddelar inte sin befolkning att svenska män hugger ihjäl sina fruar. Sker ett sånt mord i t.ex. Saudi eller i något annat hatland får vi veta att i princip alla män hugger ihjäl sin fru.

Skärmavbild    kl

Saudis press kör inte upp nyheten på löpet att kvinnor dödas och grävs ner i Sverige.

Sker ett sånt mord i t.ex. Saudi eller i något annat hatland får vi veta att i princip alla män dödar och gräver ner sin fru.

Skärmavbild    klDu kommer aldrig få se nyhetsinslag utomlands som går ut på att i Sverige dödar mödrar sina barn.

Samma människor, som vräker ut ”nyheter” om hatländerna, drar sig sen inte för att tjafsa med varje svensk att vi får minsann inte vara rasister… inte är det märkligt att vi kallas för ”hycklarnas land” utomlands. Världsbäst, enda folket som vet hur man ska leva, och modernast i hela världen…

Anna och jag ställde oss frågan varför inte vi har ett badrum till varje sovrum?
Det är enormt skönt att ha det, och det är underbart om man blir kissnödig mitt i natten. Folk betalar miljoner för en rätten-att-bo-lägenhet dvs bostadsrätter… och alla blir vansinniga då det kommer främlingar och klagar på bostäderna.

För att vi är så övertygade om att vi är rikast i världen?
Den skeva världsbilden och isoleringen känns som ett av våra största problem. Inte minst om man betänker sjukvårdssituationen där vi har folk sjuka i 10-25 år som kan botas på ett par månader. Jag träffade en svensk man i förrgår som har blivit av med sin prostatacancer samt knas med lungorna här nere, som ett exempel, och i siten utmattad.net vimlar det av folk som idag är friska via indiska metoder.

nWahlgren & Holfve är ense om att tand- och läkarvården här är ett gigantiskt skäl för att välja Indien som land för äldre. Tösen till vänster är för övrigt min blivande ayurvedaläkare…

Hon är 12 år nu, bäst i klassen, helt inriktad på att bli läkare och hon lärde sig flyta i poolen hyfsat idag. Hon hade 100% tillit till mig som höll en hand i början under hennes rygg.

Den tilliten till vuxna är svårfunnen i vårt land. Om vi skulle fråga henne varför hon litade på mig förbehållslöst skulle hon gissningsvis svara;
-Lena är en vän till Anna Mom, och hon älskar mig så hon skulle aldrig presentera mig för något farligt.

nDet är också ett gigantiskt stort skäl; de unga som är suveränt välfungerande och mycket trevliga att ha att göra med.

När jag skrev ”Botten upp”, och intervjuade halva världen före, var det en som påstod att ”västmänniskan blev dysfunktionell i samma stund som hon skrotade Gud”.

Det ligger nog mycket i det därför att man märker direkt att de unga är alltid sedda, av Gud om inte annat. Du lär nog inte få en krognota i Sverige med texten ”In Christ Jesus we belive and trust” men det får du här.

Anna ville ge mig ett ”shoppingstipendium”
Det har jag aldrig fått något i hela mitt liv, men jag kunde förstå lusten för AW gillar mitt jobb med UMS skarpt och hon läser just nu ”Sömnlös” som en läsare skrev till mig om idag; ”Jag vill också passa på att TACKA dig Lena  så väldigt mycket för den hjälp jag fått genom att läsa din bok ” Sömnlös”. Tackvare dina recept har jag SOVIT gott , jag vaknar i bland men jag kan ju somna om nu som jag aldrig kunnat göra tidigare.” .

Annas indiska son sen 25 år ombads gå med mig till en klänningsbutik
Budgeten var 2000 INR vilket bör bli 260:- och Anna nämnde att det blir två klänningar. Jag valde två, sonen betalade dem, och sa mig att jag kunde välja en till och jag sa ok, och han betalade den tredje, och sa mig att du kan ta en till…
-Nej, nu är det bra, Anna sa faktiskt två!!!

Vi kom åter, med tre supersnygga plagg, och sonen gav Anna Mom 1100 INR åter… De kostar normalt 7-900 INR styck för turister, och vi hade fått tre för 900 INR, därför att en indier betalade. Tvärtom som vanligt; man gynnar alltid sina egna.

Det är man utomlands; absolut ingen
nVi lämnade sen strandområdet i en bil kallad ”Anna” och AW kan åka omkring i den med förnamnet synligt men här är hon ingen.

Alla de som strömmar emot henne, och de är många, gör det för att de gillar Anna så som de känner henne; en Grand Old Lady från Sverige.

Men de vet inget om några böcker eller TV-sändningar. AW debuterade i början av 70-talet, och har varit offentlig person i större delen av sitt vuxna liv, och det är givetvis ett enormt stort skäl att välja Indien; att få vara ingen efter mer än 40 år som den folk hatar mest av alla kontra den man älskar mest av alla. Jag tror jag ska börja kalla henne för ”Saudi”. Få eller ingen har ens varit där, lejonparten har inga fakta, alla bara tror… men demonerna hoppar friskt.

Hur som, avseende Saudi finns det anledning att tro att den arga svenskans rumpa just nu räddas av just saudier så långt att de leder jobbet att lokalisera och eliminera massmördarna kallade för ISIS.

Svenskan ansåg sen att det är Saudi som finansierat ISIS, och det kan man säga och tro eftersom man nu inte vet att den avrättade ”journalisten” var just en sån knark- och vapenleverantör. Det visar också att hon inte känner till maktskiftet i just Saudi eller den mur som byggts för att skydda sig mot just ISIS. Hon vet heller inte att du får 20 års fängelse där om du ens tillhör ISIS – Muslim Brotherhood, 12 år om du hjälper dem.

NWO-ingenjörerna jobbar häcken av sig för att få folk att hata, och vara rädda, och det är väl därför vi isoleras nyhetsmässigt?

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.