Lägg namnet på minnet

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klJag lyssnar på folk som kan Bibeln 50 minuter om dagen ett tag, eftersom den kunskapsluckan ska täppas till, och jag sprang på denne kunnige men lite rörige man som pekar på att den starke europeiske ledaren kommer i Tyskland.

Tyskland blir lokomotivet, igen? Jag köper det.

Han nämner inte namnet, för då kan han nog bli åtalad med tanke på vad han säger, men det var inte direkt svårt att räkna ut, tror jag, vem han avser. En man som med stor sannolikhet är tränad i 30 år för detta uppdrag.

Det finns mycket lite material som inte är på tyska men han leder Alternative for Germany (AfD) som känns organiserat över Europa eftersom vårt heter Alternativ för Sverige.

Skärmavbild    kl
                Vän till mig; Nazisterna förlorade aldrig kriget, de flyttade över till USA.

 

Det kommer en dag då ”alla” får veta att sd är en kontrollerad opposition
Skärmavbild    kl
Just nu tror alla sd-människor att sd ska bli stora, vinna val, etc Åkesson blir alltmer poppis, partiet växer. Men om man gör som man brukar, då en fascism byggs, kommer det en jättehändelse som gör alla sd-människor arga, besvikna, rasande och de kliver då över till ett parti typ Alternativ för Sverige.

Ledarna för dessa uppfångarpartier ute i Europa är, blir, måste vara enormt poppis. De har 1% i starten, och ett par år senare har de 50% och alla andra ”krisar”.

Polariseringen upphör sen över en natt vilket det sönderstressade folket jublar över.

Folk som förr var tveksamma, pga all mobbing mot sd och snack om att de är nazister etc, kommer få väsentligt lättare att hänga på med in i detta nya friska parti, som sen via ett enormt, djupt, tydligt stöd av folket tar hela makten, och som är de enda som verkar vara vettiga i huvudet.

Övriga håller på med; nu ska vi äta bebisar pga klimatet… etc.

Familjen Hess har utmärkt sig förr

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.