Kulturmannen åtalas, och polishuset läcker

polishuset e

Bilden ovan är ifrån en artikel i Aftonbladet publicerad på 80-talet där jag frågar när polishuset läcker. 

Stockholms_TR_B15565-17_Aktbil_10

Stockholms_TR_B15565-17_Aktbil_14

Det lär skrivas spaltmil och du kan läsa stämningsansökan och förundersökningen själv, klicka ovan, så får vi se hur det  gigologår i rätten.

Det handlar om en tjej som hade bestämt sig för att hon ville ligga med nån och som hittade en villig; kulturmannen, och sen blir det våldtäkter och middagar om vart annat.

Man har ”one night stand” i Sverige frekvent, sexualiteten är en drift i unga år, och det slipper vi här på ön eftersom tjejen inte hade behövt leta efter nån att ligga med.

Det är bara att ringa Cyperns gigolos.

Sverige är det enda landet i hela världen (som vanligt) som saknar en kontrollerad sexhandel. Rena Vilda Västern… Extremistland!

Gigolo Cyprus – Limassol Male Escort Callboy Rentmen …

”Det är vi svenskar som är extremister” – Östra Småland

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.