Kryon kan lugna ner, också

Skärmavbild    kl

Kryon tar upp bland annat karma, som vi inte tror på i väst, och som är vardagsmat i öst. Det, att vi inte tror på karma, är nog ett huvudskäl till att folk vågar bära sig illa åt. Det är också ett skäl till att många i öst blir förbannade över all vår så kallade u-hjälp, som vi har sett handlar mycket om att försöka pressa på dem feminism t.ex. i Kenya.

Om det händer något megastort kan man verkligen använda Kryon, för att få perspektiv. Han tar också upp frekvenser.

Karma – lagen om handling och konsekvens
Den är konstant närvarande där jag befinner mig.
-Gör du så där så gör vi så här… Missbrukar ni vår fina ö så drar vi åt VISA-reglerna…  Blir du av med din bil ska du meddela polisen direkt…. annars kan du bli ansvarig för att en tjuv går lös och gör ngt annat…

I vårt samhälle finns inte konsekvenstänkandet alls, och det märker man på politiska huvudlösa beslut där absolut ingen har satt sig ner för att fundera ut vad som händer om jag bestämmer så här…  Det här skiljer öst och väst åt grande.

https://www.youtube.com/watch?v=9EYO5WNFuLU

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.