Myter sprids snabbt i vinden

Skärmavbild    kl

Kriminalreportrar finns inte längre. Då blir det myter…

Jag gillar att Massi i videon nedan tar i heta potatisar, som inte är så heta i verkligheten
Vi säger att du som är man träffat en galning, som vet ditt namn och personnummer och lite till, och så är ni ute en natt, inleder ett one night standförhållande, hon kommer hem – fem på morgonen – och partnern hittar dessutom nått spår och genast säger den ”utsatta” att hon våldtagits. Det förklarar också varför hon kommer hem fem… gärningsmannen tvingade i henne sprit… bla, bla. bla.

Maken släpar med henne till polisen och bollen är igång
Du grips, anhålls, och sen håller det inte, eftersom det inte ens har hänt i verkligheten, och då får du t.ex. 100 000:- i ersättning för att du satt felaktigt.

Vi ska alla vara beredda på att vi kan anhållas, också häktas i princip, men vi ersätts om vi gripits fel. Du lär ju också frikännas. Kvinnan i detta drama lägger sällan ner sin historia utan det blir då ”han som våldtog mig gick fri!” och ”fick dessutom betalt!” i t.ex. sociala medier.

När kvinnan sen åtalas skrivs inte det på FB
”Jag dömdes idag för att jag ljugit…!” Nej, det tiger de om men historien – skrönan – lever vidare år ut och år in ofta.

Kvinna i Umeå åtalas för nya falska anklagelser om våldtäkt

Döms för falsk våldtäktsanklagelse – Norra Halland

Anklagade man för våldtäkt – nu döms Nackakvinnan – Mitt i …

Kvinna döms för falsk tillvitelse – ljög för polisen om ex-makes ...

Kvinna åtalas för våldtäktsanklagelse – Kuriren

Jag skulle kunna dra många fler länkar, för det är inte så ovanligt, men allmänheten tror inte det
Vi leker med tanken att du kan spåra nån av de som dömts för att de hittade på, och så säger vi att personen har ett ovanligt namn, och du googlar… Då lär du hitta lögnen i diverse debattforum men du hittar aldrig: ”jag dömdes för att jag ljög och en kille satt en månad felaktigt”.

felaktig dödaHela konceptet bygger på att maken aldrig ska få kännedom om otrohetsaffären, och skulle du utreda lär du nog upptäcka att han vet inte ens om att hon sen dömdes.

JK gjorde en utredning och han kom fram till att en hel hord våldtäktsdömda män i Sverige satt för brott de aldrig begått. Det tror inte allmänheten därför att det finns så många berättelser ute; jag blev våldtagen!!! Men inga; ”jag dömdes för att jag ljög och en kille satt i tre månader felaktigt”.

Rapporten Felaktigt dömda

Bedragaren Christina, som jag har synat förr, påstod i en film som alt-media producerade att hon mött ett gäng invandrare som kom emot henne i en tunnel, och de slog ner henne. Senare berättade hon att hon kände ett kraftigt slag i nacken, och då spricker det om hon inte har böjt sig ner – eller vänt sig om – så de kom åt nacken. Eftersom alt-media sällan kollar nånting sprids en juridisk världsbild som är helt fel. Inte en siffra rätt, och jag ser online att folk går på dem som tillverkar dessa skrönor.

Vi har haft problem inom rättsväsendet sen 70-talet minst avseende myten att kvinnor (och barn) aldrig ljuger. Numera vet nog alla inom domstolen att det var just en myt men allmänheten vet inte det än.

En barndomsvän till mig berättade en historia om en grannfru som hade … och jag ställde frågan: ”Och du vet att detta är sant, inte bara hon som vill ha uppmärksamhet eller pengar av er?” Jag fick svaret; ”Men inte kan man väl ljuga om en sån sak!”  Jodå, och min vän är ingen idiot. Folk har den bilden därför att du inte hittar några texter online av typen; ”jag dömdes för att jag ljög och en kille satt i två månader felaktigt”.

Här har vi en som inte lär tala ut på FB, och som MSM och alt-media aldrig skulle skriva om
MSM vill köra sin agenda; alla kvinnor är goda. Alt-media kör sin agenda; hela rättssamhället är alltid ont.

Återstår då endast ”Dagens juridik” som få läser:

Kvinnan förfalskade bevisning och ljög om att hon hade hållits fången och våldtagits av en man som hade avslutat deras förhållande. Mannen anhölls och stora resurser lades på utredningen. Hovrätten konstaterar nu att kvinnans ”hämndlystnad” och ”uppdiktade brott” är ”ytterst allvarligt”. Hon döms därför till ett och ett halvt års fängelse.. Läs mer

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.