I Sverige är ägg och foster okända, och tacksamheten lyser med sin frånvaro

Det pågår, som vi redan vet, ett energikrig, där vapnet är frekvenshöjningar främst, och solar minimum hjälper till, och det är inte helt otroligt att målet är att västerlänningen ska bli människa, och inte enbart själlösa pratkvarnar, konsumenter och arbetskraft.

Men det pågår också ett alltmer synbart hybridkrig mot hela väst:

Riskerar åtal, enligt de nya spionlagarna, inom 20 år därför att hon aktivt hjälpte främmande makt?

”Men i sitt första officiella utkast till en global handlingsplan kring alkohol slår den likväl fast att kvinnor i barnafödande ålder, i dokumentet definierat som 18 till 50 år, måste förhindras att dricka. Det gäller alltså inte bara personer som faktiskt är gravida, utan alla kvinnor i fertil åldeder. Och det är just förhindrande som avses, ordet som används är prevention.

Det finns inget rimligt skäl över huvud taget att kräva att just kvinnor ska avstå från öl, vin och sprit. Det saknar dessutom helt vetenskaplig grund: Alkohol är giftigt för alla, och fler män än kvinnor fastnar i missbruk och beroende. Men ingen skulle, tack och lov, komma på tanken att försöka stoppa män som grupp från att ta ett glas, ty ingen utgår från att syftet med deras existens är att någon gång få barn och att detta överskuggar allt annat. Läs mer i DN’


WHO ger sig tydligen i kast med ett stort västproblem
Jag minns en afrikanska, som såg att västs kvinnor dricker sprit, och hon blev synbart helt chockad eftersom vi bär på nästa generation i form av 400 000 ägg. I alla kulturer jag vet om räknas barnet som en okränkbar individ långt före födelsen, och i väst har det långsamt blivit så att barnet existerar först efter den.

Rekordet avseende den synen var väl då en rocksångerska stod på scenen i nionde månaden, med en husbil bakom om vattnet skulle gå, och där krämades det på så hög musik som det bara går att skapa. Vi är nog helt unika i vår vana att inte ta hänsyn till foster alls, än mindre till äggen.

WHO lär nog vinna det här kriget p.g.a. naturlagarna
Det är också hör- och synbart att den övriga världen sätter ner foten nu, mot väst, och det pågående imperieskiftet blir allt tydligare. Vi går mot en upplysningstid, och ska lämna all okunskap bakom oss, och den västerländska är djup. Det vimlar av folk som inte ens vet om att vi behöver äta mat, eller varför.

Finns skräckhistorier…
-Varför bygger ni gamla hus här? Sagt om ruinerna.
-Det var ingen som sa att det är så mycket fisk i havet, då jag bokade.
-Det är resebyråns fel att jag blev gravid för vi fick en dubbelsäng, jag vill ha ersättning för det.

Ett annat västproblem de försöker lösa är väl barnbristen?
Invandring DiagramHave a nice time, västerlänningen förstår inte ens att vi är här för att reproducera oss. Sexualitet är något helt annat, i väst, bara där. Ju mer dödsångest desto mer kärleks- och själlöst knullande.

Vi har vetat, men vägrat att lyssna, sen 30-talet att vi föder för få barn d.v.s. sen Myrdals gav ut ”Kris i befolkningsfrågan”.

En läsare tog upp att sjukvården blir allt sämre 
Det går åtta pensionärer på en jobbare. Då Sverige fungerade gick det åtta jobbare på en pensionär. Det är en direkt konsekvens av att vi vägrar att reproducera oss. Det lär inte bli bättre då det går sexton pensionärer på en jobbare…

Och när vi nu vägrar föda tre barn per par, som anses vara det tal som krävs för att ett folk ska reproducera sig, så får man fråga sig allvarligt om ett sådant folk har existensberättigande alls? Kan man ens räkna med ett folk som marinerar äggen i alkohol??? Vars press inte ens förstår varför WHO vill sätta ner foten? Och som helt aningslöst hyllar feminismen?

Feminismen ska feminisera västmännen, och slå ut all maskulin energi
maskulin energiNär soldaten är utrotad är det bara att kliva in och lägga rabarber på sötvattnet. Den dagen blir inte jag förvånad om det sägs att ”ni har inte rätt till detta sötvatten ändå, ni är inte människor, ni kan inte ens skydda era ägg, foster, barn eller gamla, och även om ni nu hade rätt till det har ni själva slaktat alla beskyddande, starka, närvarande och resursrika soldater…”

Det är tyvärr så att västerlänningen är den mest korkade individ som går i ett par skor, och ett stort skäl är att maskulin energi saknas helt. Beskydd har blivit till utsätt, styrka till svaghet, initiativtagande har sen länge glidit in i handlingsförlamning, o.s.v.

Feminismen är det smartaste vapen jag nånsin har studerat
Det är minst lika väl genomtänkt som själva fascistbygget eftersom båda byggs upp av folk internt och som är dels historielösa, och dels extremt naiva samt att många är mögelförgiftade och / eller tungmetallsförgiftade, så de kan inte tänka alls.

Västerlänningen ser inte hybridkriget mot hela väst så det är nog så, som en journalist skrev här på Cypern, att man måste få en kärnvapensmäll i skallen för att fatta. ”Alla” vet att Europa är under attack, utom europeérna, en tioåring i Indien vet det. Jag ska sova på saken, om det är långsiktigt ”bra” att vi försvinner, eller inte?

För det är vad som pågår; utrotning på egen begäran 
Just nu är de grundlurade inte saknade på Cypern, kan jag säga, på rak arm. Polisbefälen brukar vara beväpnade maj – september, sen år 2019, men är det inte i år så vi har vår helt obeväpnade poliskår åter.

Britter och svenskor är väl de som är mest kända för att vara berusade dygnet runt, och sälja sex för en drink, och jag kan garantera att de tänker inte i åtta generationer, som asiater ofta gör, de tänker inte ens på sig själva eller nästa generation.

OM WHO nu sätter ner foten, står väl det för att de anser att det behövs västerlänningar, längre fram? Det finns ett värde i att rädda oss? Fan vet, jag blir alltmer tveksam om världen verkligen behöver oss mer.

Vi ska i vart fall vara tacksamma nu för att de synbart tycks vilja rädda vår nästa generation.

Botten upp

Bottoms up

Sprit är också ett vapen… men det förstår inte västerlänningen heller…

The Truth About Alcohol: You’re Being Brainwashed to Drink a Poison

Spread the love
Om Lena Holfve 10157 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.