Konsekvenserna av att känna helt fel blir absurda

argkvinna

Kronér frågar hur han ska kunna tvätta bort stämpeln som sexbrottsling. En korrekt fråga är nog även:
– Hur ska Sverige kunna tvätta bort sin?

Förundersökningen om sexuella trakasserier mot SVT-profilen Lasse Kronér läggs ner, uppger åklagarmyndigheten under onsdagsmorgonen.

Enligt åklagare Stefan Lind finns det inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. Samtidigt bryter Lasse Kronér tystnaden. Läs mer
sjuktland

De är livrädda för att anklagas
Alla med nån form av juridiskt kunnande har t.ex. meddelat att den så kallade Fittjadomen är helt korrekt. Den skapade stora demonstrationer vilket tyder på att folk känner fel. Vad jag har sett hade de inte ens läst domen.

Det en av mina ”samhällspioner” berättar till höger är huvudorsaken till att män inte ingriper om de ser faror.

Jag har frågat säkert femhundra svenska män och alla säger samma sak.

oJag känner ingen man som vågar träffa en kvinna (utom mig) hemma hos sig, och som de inte känner väl, eller hos henne, utan de söker sig till offentliga platser. Jag fick åka bil solo med en norrlänning, en annan av mina ”samhällspioner”,  för nån månad sen. Jag är stolt än!

Känna fel är ett alk-drog- och mögelsymtom
Hjärnan sänder ut fel känslosignaler, kan man säga, och det ställer till det på individplanet men också i hela samhället, se video.

Folkhälsoinstitutet anser att 1,7 miljoner är mögelförgiftade, och Anonyma Alkoholister anser att en miljon är aktiva alkoholister, och man har sagt att 1,6 miljoner går på nån form av psykofarmka. Vi har runt två miljoner arbetande vuxna av 4,3 miljoner som med stor sannolikhet känner fel ofta.

När jag landar i Indien är det på Cochin International Airport och det känns absurt!
Den är världens första solcellsdrivna flygplats. Med lite tur kan man få se de enorma raketer Indien skjuter upp i ett;
Indian Rocket Launch Breaks Record by Orbiting 104 Satellites

Däremot har jag aldrig sett deras robotarmé. Indian ROBOTIC ArmyDagligen förstår jag att de spar 8% av sin disponibla inkomst i guld. India’s love affair with gold och det gäller även hotellstäderskor.

Indien mottog bistånd från Sverige fram till år 2013, då det fasades ut
På nationella provet i Sverige år 2015 ställdes frågan vilket land som är fattigast i hela världen, och rätt svar var ”Indien”. Om du inte svarade det fick du inte godkänt. Då har man kommit långt i vansinnet när hela landets studentkår måste ljuga på ett prov för att få godkänt!

Ingen får mig att tro att Indien var ett u-land år 2012, så vi måste skicka bidrag dit
jeeva blockKerala, där jag är, har t.ex. inte haft analfabetism sen 1948. Fem, sex år efter det att vi slutat skicka pengar skickar de upp rymdraketer, för miljarder, bygger solcellsdrivna flygplatser, för miljarder, skapar sig en robotarmé, för miljarder, och ”alla” spar i snitt 8% av den disponibla inkomsten i guld samt att de har gått om Englands och Frankrikes ekonomier… India to overtake Britain, France to become 5th largest economy in 20

Jag som har vistats där varje vinter i tre, fyra månader i sex år kan gå ed på att de bygger stora enorma hus, varje sovrum har eget badrum, för miljarder… T-banor för miljarder, motorvägar för miljarder, och de har lånat ut miljarder till Afrika.

Det är många som har känt helt fel, väldigt länge

Festar för en miljon – om året | Aftonbladet om UD

Diakonia: UD kan inte hantera biståndsmedlen – Omni

Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev – Göteborgs-Posten

https://www.youtube.com/watch?v=J5myFaKHeVY

SparaSpara

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.