Kommer svensken att klara skiftet?

Jag personligen tror inte det, vi får se, tidningen Land har meddelat på svenska att det har gjorts en svensk studie som visar att rödbetsjuice kan…  har man vetat i Asien i minst 6000 år.

Karolinska har meddelat på svenska att man får nog sluta terrorisera de ”hysteriska” kvinnorna, för de har en inflammation i hjärnan.


Asien tränger in och de står utanför västs läkemedelsbolag

Nya rönen är jag 100% säker beror på att det har kommit in kinesiska och indiska läkare i KS-huset därför att en av kineserna, de var rätt många som arbetade med forskning, på KS räddade med stor sannolikhet mitt liv för några år sedan genom att få mig att be mina svenska läkare att tvärt och helt avbryta en pågående intravenös behandling.

Efter ronden smög han tillbaks till mitt rum, och sa mig ungefär så här: ”De vill ge dig 18 enheter, du har fått 12 nu, internationellt använder man aldrig mer än 15 och det är ändå mycket men de vill vara säkra. Biverkningarna kan vara svåra; 25% får diabetes efteråt, och 10% dör av behandlingen. Jag vet inte varför Sverige tar i så, 18 är farligt för mycket!”
– Tack!!! Det vet jag, vi är trygghetsnarkomanernas land…
(Läkare googlar aldrig på engelska har vi upptäckt.)

När den svenske läkaren kom, därför att jag bad sjuksköterskorna ta bort droppet, sa jag som det var att jag mådde illa av rävgiftet, och att jag ville stoppa nu vid 12, och komma åter om några veckor om det då visade sig inte ha varit tillräckligt. Det var okej för doktorn, och jag åkte hem och stärkte njurarna i sex månader vilket var helt livsnödvändigt.

Många i min sits  hade gjort precis tvärtom och bett om att få mer än 18; ”Det kom en med sneda ögon och sa… fnys… svenska doktorn vet bäst… vi är modernast i världen… jag vill ha 25!”

Jag bad en supersvensk, rikets envisaste människa vilket är vederbörandes absolut bästa men också sämsta sida, att avgifta aluminium, därför att personen konsumerar influensavacciner, trots att Aftonbladet kallar dem ”verkningslösa”, och den vägen kanske man kan gå med envisa svenskar? Man får dem att avgifta aluminium, en gång om året minst, men försök inte ta sprutan ifrån dem!  – Svenska doktorn har sagt…

Karolinska har inte meddelat än att ”utmattning” med hjärndimma är också en inflammation i hjärnan; Understanding the Role of Inflammation in Fatigue Requires ... – men det kommer, och en vacker dag måste de meddela svensken att nej, hjärtat är ingen pump, se video nedan.

Sammantaget är det mycket lite av det väst ”vet” som ens stämmer därför att ”medicinkunskaperna” är uppfunna av läkemedelsbolagen, läs Rothschild,  och de har redan börjat åka dit på grund av sin korrumperade forskning, och som enbart går ut på att man vill kränka sina superdyra varor. Läkarstudenter i England har börjat sätta ner foten.

De vill aldrig bota… nej, den fascistiska ekonomin har andra mål.

Inom UMS har vi åtminstone ett par hundra som har varit sjuka i mer än 25 år.

Säg att de är 300, som har besökt sin läkare en gång i månaden i 25 år… Och vi har det dubbla antalet som har varit sjuka i minst tio år…

Det tror jag det att vi har köer och att vården är i kaos när ingen blir frisk. Det kan man också dölja genom att uteslutande peka på våra kära scapegoats; flyktingarna.

Det är dessutom ganska lätt att slå ner den inflammation man tror att 250 000 svenskor har men botar man dem kan man  inte kränga på dem psykmediciner, sömnmedel, osv, i 25 år…

 

 

 

 

Fusk i medicinsk forskning är vanligt – ofta …

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 kommentarer

Kommentera